Apple lansează iOS 18 luni. Cele mai noi caracteristici

Apple lansează iOS 18 luni şi, cu această ocazie, prezintă o serie de funcţii noi şi îmbunătăţiri pentru dispozitivele compatibile.

Urmărește
799 afișări
Imaginea articolului Apple lansează iOS 18 luni. Cele mai noi caracteristici

Apple lansează iOS 18 luni. Cele mai noi caracteristici

Apple lansează luni mult aşteptatul iOS 18, conform anunţului făcut la cel mai recent eveniment Apple, scrie TechRadar.

Cu toate acestea, funcţiile Apple Intelligence nu vor fi disponibile până la lansarea iOS 18.

Cei care au iPhone 15 Pro sau Pro Max pot testa Apple Intelligence abia la versiunea beta a iOS 18.1, care va sosi, cel mai probabil, în octombrie.

Pentru a descărca iOS 18, utilizatorii au nevoie de un iPhone XS sau de un model mai nou, inclusiv cele echipate cu chipsetul A12 Bionic.

Modelele iPhone compatibile includ iPhone 16, 15, 14, 13, 12, 11, XS, XR şi SE de a doua şi a treia generaţie.

Pentru a instala iOS 18, se poate accesa Setări - General - Actualizare software. Va fi nevoie de între 5 şi 10 GB de spaţiu liber pe dispozitiv.

Printre funcţiile cu adevărat interesante ale iOS 18 se numără personalizarea avansată a ecranului de pornire, îmbunătăţiri aduse Centrului de Control, o aplicaţie Photos complet reproiectată şi un nou mod de gestionare a parolelor prin aplicaţia Passwords.

Mai mult decât atât, noua actualizare introduce schimbări în aplicaţia Messages, inclusiv posibilitatea de a programa mesaje şi de a trimite SMS-uri prin satelit în situaţii de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici