Apple plănuieşte implementarea inteligenţei artificiale pe căştile Vision Pro. Când va avea loc lansarea

  • Apple plănuieşte o mare lansare a Apple Intelligence în căştile Vision Pro, informează Bloomberg.
  • Odată cu lansarea Apple Intelligence pe iPhone, iPad şi MAC, Apple şi-a anunţat oficial intrarea în experienţele AI orientate către consumatori.
60 afișări
Imaginea articolului Apple plănuieşte implementarea inteligenţei artificiale pe căştile Vision Pro. Când va avea loc lansarea

Apple plănuieşte implementarea inteligenţei artificiale pe căştile Vision Pro. Când va avea loc lansarea

Când Apple Intelligence a fost prezentat la începutul acestei luni, a fost promis doar pentru Mac, iPhone şi iPad. Cu toate acestea, Bloomberg scrie, citând surse, că inteligenţa artificială va fi implementată şi la castile de realitate virtuală Vision Pro.

Din punct de vedere tehnologic, căştile au o memorie mai mult decât suficientă pentru a rula tehnologia. Funcţiile, inclusiv prioritizarea notificărilor, instrumentele de scriere, un chatbot OpenAI şi noul Siri, au sens pentru căşti - mai ales dacă Apple continuă să poziţioneze Vision Pro ca un dispozitiv pentru a face treabă şi a se ocupa de sarcinile computerului, scrie Bloomberg.

Compania Apple lucrează activ la aducerea funcţiilor de inteligenţă artificială pe dispozitiv, însă data oficială a lansării nu este cunoscută şi nu va avea loc anul acesta, relevă sursa citată.

De asemenea, Apple va reorganiza şi demo-urile de vânzare cu amănuntul ale Vision Pro, în încercarea de a stimula vânzările, în contextul în care căştile Vision Pro au avut parte de o vânzare lentă în SUA.

Noile demo-uri vor fi sub sloganul „Go Deeper”, iar cea mai mare schimbare este o nouă funcţie care permite clienţilor să îşi transmită propriile fotografii, videoclipuri şi panorame pe un Vision Pro în timpul unei demonstraţii. Apoi, aceştia îşi pot vedea propriile materiale media în realitate mixtă.

Căştile Vision Pro, de la Apple, au fost lansate în luna februarie, iar preţul unei perechi pornea de la 3499 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici