- Home
- Tehnologie
- (24.02.2023, 23:54)
- Alexandru Stan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
ChatGPT a picat un test de matematică de clasa a şasea. Testul a fost repetat, iar rezultatul este uluitor
- ChatGPT, creat de compania OpenAI, a picat testele de matematică şi ştiinţă pe care le susţin elevii de clasa a şasea din Singapore.
- A dat răspunsuri eronate şi nu a putut înţelege nicio diagramă
- Câteva zile mai târziu, ChatGPT a primit câteva întrebări exact la fel de la reporterii Insider, iar rezultatul a fost uluitor.
Urmărește
17898 afișări
Imagine generată de Midjourney, o altă inteligenţă artificială
Când botul ChatGPT cu inteligenţă artificială a fost rugat să rezolve întrebări de la examenele de clasa a şasea din Singapore, a eşuat lamentabil.
N-a putut să treacă un test de evaluare pe care îl pot trece cu brio elevii de 12 ani din Singapore.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Prima prelevare de organe la Spitalul Grigore Alexandrescu de la o tânără aflată în moarte cerebrală
ChatGPT a primit întrebări despre matematică, ştiinţă şi engleză.
A obţinut un scor de 16 din 100 la toate cele trei teste de matematică. potrivit The Straits Times. În timpul testului, nu a putut înţelege sau răspunde la nicio întrebare legată de diagrame sau grafice.
N-a putut răspunde nici măcar la întrebări simple. Când i s-a cerut să adune 60.000 + 5.000+ 400+ 3, a spus că răspunsul este 65.503.
Răspunsul corect era 65.403.
Cu toate acestea, când reporterii Insider i-au dat aceeaşi întrebare, ChatGPT a răspuns corect.
La ştiinţă, ChatGPT a obţinut un scor de 21 din 100.
Dar luni, când Insider a testat ChatGPT, punându-i două întrebări de şcoală elementară, a răspuns corect la ambele.
ChatGPT a reuşit să treacă testele de engleză cu un scor de 11 din 20 în toate cele trei eseuri, dar a întâmpinat în continuare probleme, de data aceasta, cu întrebări care conţineau cuvinte care au sensuri multiple.
Un exemplu a fost cuvântul „valoare”.
ChatGPT a ignorat contextul întrebării, unde „valoarea” se referea la principiile morale ale cuiva şi a dat un răspuns ce semnifica valoarea monetară.
ChatGPT recunoaşte că încă învaţă şi nu este perfect.
Aplicaţia este folosită de peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume de la începutul acestui an şi se pricepe de minune să redacteze eseuri în domenii teoretice şi lucrări academice în drept, medicină şi istorie, preluând informaţii de-a gata de pe Google şi Wikipedia.
De aceea, multe universităţi au restricţionat accesul studenţilor la această platformă, inclusiv în interiorul căminelor studenţeşti.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe