Evoluţia stilului şi tehnologiei: descoperă noua serie HUAWEI WATCH GT 5

ADVERTORIAL

Urmărește
67 afișări
Imaginea articolului Evoluţia stilului şi tehnologiei: descoperă noua serie HUAWEI WATCH GT 5

Evoluţia stilului şi tehnologiei: descoperă noua serie HUAWEI WATCH GT 5

Când spui Grand Turismo (sau GT) te gândeşte la maşini puternice şi elegante. De mai bine de şase ani, HUAWEI a împrumutat termenul din lumea sporturilor cu motor pentru a-şi denumi cele mai populare ceasuri inteligente - HUAWEI WATCH GT. Ajunsă la a cincea ediţie, Seria HUAWEI WATCH GT 5, disponibilă şi în România, surprinde prin variante de design unice şi customizabile, materiale de lux şi funcţii de monitorizare a sănătăţii şi antrenamentelor mai precise ca oricând, integrate în noul sistem HUAWEI TruSense. Practic, Seria HUAWEI WATCH GT 5 este un Grand Turismo al ceasurilor smart, care îţi va capta imediat interesul.

Finisaje de clasă şi un aspect impresionant

Disponibilă în ediţiile Pro şi Standard, Seria HUAWEI WATCH GT 5 este realizată din materiale premium, foarte aspectuoase şi rezistente. Spre exemplu, varianta Pro de 46mm are un design octogonal, care aminteşte de ceasurile analogice de lux, iar aliajul de titan de calitate aerospaţială îi asigură o rezistenţă incredibilă. În cazul modelului pentru doamne, HUAWEI WATCH GT 5 Pro 42 mm, s-a folosit ceramica albă nanocristalină, cu inserţii aurii în formă de frunze. Ecranele celor două modele Pro sunt realizate din sticlă de safir.

 

Modelele HUAWEI WATCH GT 5 46 mm şi HUAWEI WATCH GT 5 41 mm sunt construite din oţel inoxidabil de înaltă calitate, material care este de asemenea foarte rezistent. Curelele acoperă o gamă şi mai largă de gusturi şi stiluri pentru ca fiecare utilizator să obţină aspectul pe care şi-l doreşte, indiferent de momentul şi situaţia în care va purta ceasul: la birou, în timpul alergării, la sala de fitness sau la un eveniment.

Seria HUAWEI WATCH GT 5 aduce şi animaţii noi pentru ecran: nu mai puţin de 12 variante pentru modelele standard, respectiv 14 pentru modelele Pro. Fiecare din aceste watch faces au rolul de a acoperi stiluri de viaţă cât mai diverse. Spre exemplu, Pet Panda îi va ajuta pe cei mai ocupaţi utilizatori să ştie când să-şi ia un moment de respiro, Blooming Brilliant are aspectul unei flori care se deschide pe măsură ce devii mai activ, iar Activity Rings Watch Face se adresează pasionaţilor de sport, dornici să-şi verifice progresul cât mai des.

Noul sistem HUAWEI TruSense şi senzori precişi de monitorizare şi localizare, chiar şi pentru pasionaţii de golf

Seria HUAWEI WATCH GT 5 marchează un salt înainte şi în privinţa tehnologiilor de monitorizare a sănătăţii şi activităţilor sportive, datorită noului sistem HUAWEI TruSense. Datorită senzorilor precişi, toate datele sunt de-acum mai exacte, mai rapide şi mai uşor de urmărit şi înţeles. Aplicaţia HUAWEI Health poate afişa inclusiv un raport de sănătate pe zile, săptămâni, luni sau chiar ani, pe baza căruia utilizatorii pot decide mai repede dacă trebuie să apeleze la ajutorul unui specialist. Ceasurile HUAWEI WATCH GT 5 Pro (42 şi 46 mm) au şi un buton dedicat pentru EKG-uri, care permite afişarea datelor despre sănătatea inimii. Datorită sistemului HUAWEI TruSense, noile smartwatch-uri sunt calibrate excelent pentru a oferi date despre ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge sau respiraţie.

În plus, Seria HUAWEI WATCH GT 5 este dotată şi cu un sistem mai eficient de localizare, HUAWEI Sunflower Positioning System, care afişează cu exactitate poziţia în timpul alergării în aer liber şi dispune de hărţi interactive color. Există şi funcţii destinate pasionaţilor de golf, care conţin hărţi 3D pentru peste 15.000 de terenuri de golf din întreaga lume. În România, vor fi disponibile hărţile pentru Bucharest Golf Club, Transilvania Golf Club, SunGarden Golf & Spa Resort, Golf Club Paul Tomiţă şi Theodora Golf Club.

Iar pentru cei care vor să aibă acces la date şi mai aprofundate, planuri de fitness sau cursuri susţinute de antrenori profesionişti sau chiar la sunete pentru relaxare în timpul somnului, există posibilitatea abonării la HUAWEI Health+. Ce cuprinde aceasta în plus faţă de varianta standard?

  • 178 de sesiuni de antrenament cu diferite combinaţii de mişcări
  • Masterclass-uri ce cuprind 110 clase de exerciţii imersive bazate pe scenarii diverse
  • 14 sesiuni de alergare (oraşe globale, voce în limba engleză)
  • 21 de sesiuni pentru meditaţie, în limba engleză
  • 9 sesiuni interactive de antrenament al respiraţiei
  • 170 de melodii de somn şi de eliberare a stresului
  • Peste 100 de sesiuni de antrenament în cadrul secţiunii Stay Fit Plan

Accesul la HUAWEI Health+ este gratuit timp de 3 luni pentru cei care îşi vor cumpăra unul dintre noile modele de ceasuri lansate, iar apoi va costa 39,99 lei/lună.

O baterie impresionantă: rezistă până la două săptămâni

Bateriile noilor ceasuri sunt, la rândul lor, impresionante. Modelele mai mari, HUAWEI GT 5 Pro 46 mm şi HUAWEI WATCH GT 5 46 mm, rezistă până la 14 zile la o singură încărcare completă, în timp ce variantele GT 5 Pro 42 mm şi GT 5 41 mm au o durată de viaţă de o săptămână. Toate ceasurile din serie se încarcă şi wireless şi se alimentează complet în doar o oră.

De asemenea, sunt compatibile cu sistemele Android, iOS şi EMUI. O altă noutate şi inovaţie pe care o aduc este aceea că pot fi utilizate pentru a tasta mesaje scurte atât pentru a da SMS-uri sau pentru a conversa cu amicii pe reţelele de socializare – funcţia este compatibilă cu telefoanele Android.

Un alt element care scoate în evidenţă aceste smartwatch-uri este certificarea IP69K, care garantează rezistenţa la purtarea de zi cu zi, la coroziune şi apă (chiar şi pentru scufundări de până la 40 de metri adâncime), şi ca o noutate, face posibilă curăţarea echipamentelor cu apă caldă şi sub presiune crescută, fără a afecta funcţionalitatea acestora.

 

Seria HUAWEI WATCH GT 5 - oferta de lansare din România

Seria HUAWEI WATCH GT 5 este disponibilă pe HUAWEI Store România la următoarele preţuri recomandate de vânzare:

 

HUAWEI WATCH GT 5 - de la 1249 lei.

HUAWEI WATCH GT 5 Pro - de la 1899 lei.

 

Pentru oricare model achiziţionat înainte de data de 31 octombrie 2024, utilizatorii vor primi cadou o pereche de căşti HUAWEI FreeBuds 5i, 12 luni de garanţie extinsă şi 3 luni de abonament gratuit la aplicaţia HUAWEI Health+. Pentru încă 9.9 de lei achitaţi la comanda noilor ceasuri, utilizatorii vor primi încă o curea şi pentru alţi 49 de lei îşi pot achiziţiona un Smart HUAWEI Scale 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici