Google Docs adaugă file pentru a-i ajuta pe utilizatori să rămână organizaţi

Noua funcţie de file din Google Docs permite organizarea informaţiilor în secţiuni separate, simplificând accesul şi colaborarea între colegi, anunţă Engadget.

Urmărește
41 afișări
Imaginea articolului Google Docs adaugă file pentru a-i ajuta pe utilizatori să rămână organizaţi

Google Docs adaugă file pentru a-i ajuta pe utilizatori să rămână organizaţi

Google a lansat o nouă funcţie pentru Google Docs, care va uşura organizarea şi accesul la informaţii prin secţiuni separate. Utilizatorii pot acum să adauge file (tabs) în documente, permiţându-le structurarea conţinutului în moduri care să facă mai uşoară găsirea rapidă a informaţiilor necesare.

În loc să creeze mai multe fişiere sau să folosească doar titluri pentru organizare, utilizatorii pot introduce conţinutul dorit în file distincte, simplificând astfel navigarea în documentele stufoase.

Google a dat, de altfel, exemple concrete privind utilitatea acestei funcţii. De exemplu, un manager de proiect poate crea file separate pentru buget, roluri şi responsabilităţi, obiective şi date importante, pentru a menţine echipa concentrată şi organizată.

Mai mult decât atât, autorii ar putea utiliza această funcţie pentru a separa schiţele, profilurile personajelor, planurile şi alte note esenţiale.

Filele documentului vor apărea în partea stângă a interfeţei Google Docs, iar utilizatorii pot crea subfile pentru a împărţi şi mai detaliat informaţiile. De asemenea, fiecare filă poate fi personalizată cu un emoji care să reprezinte vizual conţinutul.

Funcţia a fost lansată pentru unii şi va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii Google Workspace şi conturile personale de Gmail în următoarele 15 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici