Google Wallet lansează funcţia Quick Settings Tile pe telefoanele Samsung

Telefoanele Samsung Galaxy primesc în sfârşit acces rapid la Google Wallet prin Quick Settings, scrie publicaţia de tehnologie 9to5Google.

Urmărește
61 afișări
Imaginea articolului Google Wallet lansează funcţia Quick Settings Tile pe telefoanele Samsung

Google Wallet lansează funcţia Quick Settings Tile pe telefoanele Samsung

Google Wallet Quick Settings (QS) Tile pentru telefoanele Samsung Galaxy a fost lansat oficial la nivel global, după ce a fost anunţat la sfârşitul lunii august.

Comparativ cu alte dispozitive Android, telefoanele Samsung nu aveau anterior această scurtătură care oferă acces rapid, din Quick Settings, la Google Wallet.

Noua scurtătură le permite utilizatorilor să deschidă aplicaţia Google Wallet printr-o simplă atingere. Deşi este şi acum posibil să faci plăţi aducând telefonul aproape de un cititor, lansarea aplicaţiei era necesară pentru a putea folosi alte carduri decât cel implicit. Acest shortcut este util şi datorită faptului că Google Wallet oferă acum suport pentru mai multe tipuri de carduri, inclusiv cele pentru identificare.

Funcţia Quick Settings pentru Google Wallet este disponibilă după actualizarea la cea mai recentă versiune stabilă (24.39) a Google Play Services. Este recomandată şi actualizarea aplicaţiei Google Wallet la versiunea 24.38, disponibilă în Play Store.

Un alt detaliu observat de utilizatori este schimbarea temporară a numelui din „Wallet” în „Google Wallet” în colţul stâng-sus al aplicaţiei, atunci când aceasta este deschisă. Modificarea ar putea fi doar un bug, însă nu afectează modul în care funcţionează aplicaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici