Huawei adună 3 milioane de precomenzi pentru telefonul triplu pliabil înainte de dezvăluirea iPhone 16

Gigantul tehnologic chinez Huawei a obţinut peste 3 milioane de precomenzi pentru smartphone-ul său triplu pliabil, care vine cu doar câteva ore înainte de debutul noii generaţii de iPhone-uri 16, eveniment care are loc luni.

Urmărește
656 afișări
Imaginea articolului Huawei adună 3 milioane de precomenzi pentru telefonul triplu pliabil înainte de dezvăluirea iPhone 16

Huawei adună 3 milioane de precomenzi pentru telefonul triplu pliabil înainte de dezvăluirea iPhone 16

Luni, compania Apple lansează seria iPhone 16, în cadrul evenimentului anual al companiei, scrie Sky News. Din serie vor face parte iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro şi 16 Pro Max.

Noile modele ar putea include Apple Intelligence, o tehnologie bazată pe inteligenţă artificială menită să schimbe modul în care utilizatorii editează fotografii, răspund la mesaje şi îşi gestionează sarcinile zilnice, deşi funcţia este preconizată să funcţioneze la capacitate maximă mai degrabă începând cu iPhone 17, de anul viitor.

Când va fi disponibilă, funcţiona va fi integrată în aplicaţiile populare de pe iPhone, cum ar fi calendar şi mesaje, uşurând, astfel, accesul rapid la informaţii şi gestionarea mai eficientă a activităţilor zilnice.

Un alt aspect important pentru Apple Intelligence este accentul pus pe confidenţialitate. În ciuda faptului că tehnologia este dezvoltată în colaborare cu ChatGPT, compania promite că toate solicitările transmise de pe iPhone vor fi criptate şi anonimizate, oferind utilizatorilor securitate sporită.

Deşi acest accent pe confidenţialitate poate atrage un segment de consumatori, experţii sunt de părere că preţul şi utilitatea rămân principalele criterii de alegere pentru majoritatea utilizatorilor.

Noutăţi pe lângă iPhone 16

Pe lângă seria 16 de telefoane mobile, Apple va lansa, de asemenea, Apple Watch Series 10 şi Apple Watch Ultra 3, dar şi noua generaţie de AirPods.

În ceea ce priveşte Huawei Mate XT, un telefon triplu pliabil în formă de Z este programat să fie prezentat în cadrul unui eveniment de lansare marţi, după cum a anunţat pe contul său de social media WeChat, citat de Reuters.

Clienţii care fac precomandă vor primi detalii despre cum să achiziţioneze telefonul marţi, în ziua evenimentului de lansare, în loc să facă o plată în avans.

Această cifră robustă a precomenzilor arată capacitatea Huawei de a naviga printre sancţiunile SUA şi îi consolidează poziţia de concurent-cheie pentru Apple, care a redus preţurile la începutul acestui an pentru a-şi susţine cota de piaţă, relatează Reuters.

Evenimentul de lansare Huawei va avea loc la scurt timp după evenimentul Apple.

Huawei a fost cel mai mare producător de telefoane pliabile din China în al doilea trimestru, cu o cotă de piaţă internă de 42%, potrivit companiei de consultanţă IDC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici