HUAWEI domină industria globală de dispozitive purtabile conform raportului IDC. Noi produse şi oferte pregătite în luna septembrie pe HUAWEI Store România

Conform celui mai recent raport IDC, HUAWEI domină industria de dispozitive purtabile în faţa unei concurenţe puternice la nivel global, consolidând încrederea consumatorilor în produsele din categoria wearable HUAWEI. Odată cu lansarea de noi dispozitive, programată pe 19 septembrie, compania pare pregătită să ridice ştacheta şi mai sus. De asemenea, utilizatorii din România se vor bucura de o toamnă plină de oferte în magazinul online oficial, HUAWEI Store.

Urmărește
85 afișări
Imaginea articolului HUAWEI domină industria globală de dispozitive purtabile conform raportului IDC. Noi produse şi oferte pregătite în luna septembrie pe HUAWEI Store România

Potrivit raportului de piaţă publicat de IDC1, în prima jumătate a anului 2024, HUAWEI a înregistrat o creştere de 55,1% în ceea ce priveşte livrările de dispozitive wearable, ocupând primul loc la nivel mondial. Compania şi-a menţinut această poziţie de top timp de două trimestre consecutive. Acest lucru reflectă încrederea consumatorilor în produsele wearable HUAWEI, care răspund cerinţelor stilului lor de viaţă.

Lansări de noi dispozitive inovatoare, pe 19 septembrie, în Barcelona

HUAWEI se pregăteşte acum pentru o lansare foarte aşteptată, pe 19 septembrie, în Barcelona, când va dezvălui o serie de produse inovatoare, de la gadget-uri purtabile la tablete.

Unul dintre principalele puncte de atracţie ale evenimentului îl va constitui prezentarea noii serii HUAWEI WATCH GT. Smartwatch-urile vor integra noul sistem HUAWEI TruSense, care promite să îmbunătăţească monitorizarea sănătăţii şi a fitness-ului, oferind date mai precise şi mai detaliate. Lansat în august, sistemul HUAWEI TruSense aduce o gamă largă de funcţii legate de sănătate, transformându-l într-un potenţial punct de referinţă în tehnologia produselor wearable.

O altă lansare aşteptată este noua ediţie a HUAWEI WATCH Ultimate, care, conform teaserelor, va introduce funcţii dedicate golfului. Această lansare vine într-un moment oportun, când tot mai mulţi utilizatori caută funcţionalităţi specializate în produsele lor purtabile, în funcţie de hobby-urile şi activităţile lor de fitness preferate.

Pe 19 septembrie, este aşteptată şi o nouă versiune a HUAWEI WATCH D, după doi ani de pauză. HUAWEI a sugerat extinderea capacităţilor de monitorizare a sănătăţii în timpul lansării sistemului HUAWEI TruSense şi este de aşteptat introducerea ABPM (Monitorizarea Ambulatorie a Tensiunii Arteriale), care va face noul model WATCH D primul smartwatch din lume care suportă monitorizarea dinamică a tensiunii arteriale. Totodată, HUAWEI anunţă şi un update al liniei de tablete inovatoare HUAWEI MatePad cu încă două modele.

Vouchere şi premii pentru utilizatorii din România pe HUAWEI Store, începând de azi, 9 septembrie

Pe măsură ce se apropie data lansării, HUAWEI Store pregăteşte o mulţime de surprize pentru comunitatea tech din România.

cepând de astăzi, 9 septembrie, până pe 19 septembrie 2024, abonarea la newsletter le va aduce utilizatorilor o recompensă garantată. Este vorba despre un voucher în valoare de 150 de lei care poate fi folosit la comanda unuia dintre produsele care se vor lansa pe 19 septembrie.

Etapa a doua a campaniei de pe HUAWEI Store se desfăşoară în perioada 19 septembrie – 31 octombrie, iar toţi cei care se abonează şi îndeplinesc condiţiile2 au şansa de a câştiga un premiu. Pe 1 noiembrie, prin tragere la sorţi3, se vor acorda un smartphone HUAWEI Pura 70 Ultra, două tablete HUAWEI MatePad 11.5” şi trei perechi de căşti HUAWEI FreeBuds 6i.

Sursa: https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prCHE52577924

2 La campanie poate participa orice persoane fizică cu vârsta de minim 18 ani (împliniţi până la data începerii campaniei), având capacitate deplină de exerciţiu, cu domiciliul/reşedinţa în România care completează adresa de email şi acordul pentru abonarea la newsletter.

3 Pe 1 noiembrie 2024, se va face tragerea la sorţi. Câştigătorii vor fi contactaţi pe adresa de email cu care s-au înregistrat în campanie. Pe 8 noiembrie 2024, câştigătorii vor fi anunţaţi /publicaţi în eshop.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele şi serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de ţări şi sunt utilizate de o treime din populaţia lumii. Au fost înfiinţate paisprezece centre de cercetare şi dezvoltare în ţări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India şi China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unităţi de afaceri ale HUAWEI şi acoperă smartphone-uri, computere şi tablete, wearables şi servicii cloud etc. Reţeaua globală a HUAWEI este construită pe o experienţă de peste 30 de ani în industria telecomunicaţiilor şi este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici