HUAWEI WATCH GT5 şi GT5 Pro sunt aici! Ce aduc noile smartwatch-uri lansate la Barcelona

  • Noua generaţie de smartwatch-uri premium HUAWEI este aici. Compania a dezvăluit cea de-a cincea ediţie a familiei HUAWEI WATCH GT într-un eveniment global la Barcelona.
  • Seria de smartwatch-uri beneficiază de noul sistem HUAWEI TruSense, o tehnologie integrată pentru monitorizarea sănătăţii şi fitness-ului, care include senzori îmbunătăţiţi şi algoritmi avansaţi, oferind rezultate mai rapide, mai precise şi mai detaliate.
  • HUAWEI WATCH GT 5 Pro include, de asemenea, o funcţie de analiză EKG prin intermediul unui buton cu electrozi. Cu o simplă apăsare, utilizatorii pot obţine rezultatele EKG în doar 30 de secunde.
  • Seria HUAWEI WATCH GT 5 este disponibilă în România, în magazinul online oficial, HUAWEI Store şi în magazinele partenerilor
  • Seria HUAWEI WATCH GT 5 este disponibilă pe HUAWEI Store România, cu preţuri începând de la 1.249 lei pentru modelele standard şi de la 1.899 lei pentru modelele Pro.
Urmărește
99 afișări
Imaginea articolului HUAWEI WATCH GT5 şi GT5 Pro sunt aici! Ce aduc noile smartwatch-uri lansate la Barcelona

HUAWEI WATCH GT5 şi GT5 Pro sunt aici! Ce aduc noile smartwatch-uri lansate la Barcelona

Noile modele au fost dezvăluite lumii întregi într-un eveniment HUAWEI ce a fost organizat în Barcelona. Produsele au fost prezentate sub conceptul ‘Fashion Edge’. Alături de noile smartwatch-uri Gt au fost lansate şi noile modele de tablete HUAWEI MatePad Pro 12.2” şi HUAWEI MatePad 12 X. 

Specificaţiile modelului Huawei Watch GT 5 Pro 

  • Carcasă din titan de calitate aerospaţială şi ceramică nanocristalină, cadran de 46mm, geam din safir
  • Ecran AMOLED de 1.43 inchi, rezoluţie 466×466 pixeli, 326ppi
  • Senzor TruSeenTM 6.0
  • Conectică – 2.4 GHz, BT5.2, BLE/BR/EDR
  • Baterie de 524mAh, autonomie de până în 14 zile
  • Dimensiuni – 46.3 mm x 46.3 mm x 10.9 mm
  • Greutate – 53 de grame fără curea, 81 de grame cu curea siliconică, 97 de grame cu curea din titan
  • Încărcare wireless (full în aproximativ 100 de minute)
  • Certificare IP69K, rezistenţă 5ATM la scufundare
  • Compatibilitate Android 8.0 sau mai nou precum şi iOS 13.0 +
  • Seria de smartwatch-uri beneficiază de noul sistem HUAWEI TruSense, o tehnologie integrată pentru monitorizarea sănătăţii şi fitness-ului, care include senzori îmbunătăţiţi şi algoritmi avansaţi, oferind rezultate mai rapide, mai precise şi mai detaliate.

Seria HUAWEI WATCH GT 5, disponibilă în România

Seria HUAWEI WATCH GT 5 este acum disponibilă în România, în magazinul online oficial, HUAWEI Store şi în magazinele partenerilor autorizaţi. Variantele Pro şi Standard ale celei de-a cincea generaţii continuă să reflecte esenţa modelelor anterioare – estetica şi performanţa. 

Ce aduc nou noile smartwatch-uri GT 5

Noile ceasuri inteligente se remarcă printr-un design cu margini drepte, obţinut cu ajutorul unor tehnici de finisare de înaltă calitate, dar şi prin materialele premium utilizate. De asemenea, impresionează prin bateria performantă ce poate rezista până la 2 săptămâni.

Sistemul de poziţionare HUAWEI Sunflower aduce o nouă modalitate de a naviga în aventurile sportive în aer liber, printr-un mecanism GNSS optimizat şi mai precis. Acesta permite o experienţă îmbunătăţită de alergare şi ciclism pentru toate modelele din seria WATCH GT 5. În plus, modelele HUAWEI WATCH GT 5 Pro oferă monitorizare sportivă de nivel profesional, cum ar fi funcţii noi pentru golf, alergare montană şi scufundări libere, echipând entuziaştii dedicaţi acestor sporturi cu tot ce au nevoie pentru a-şi îmbunătăţi performanţele.
 
Ceasurile din seria HUAWEI WATCH GT 5 sunt compatibile atât cu smartphone-uri Android, cât şi iOS2, oferind unui public mai larg posibilitatea de a experimenta inovaţiile HUAWEI în materie de tehnologie pentru sănătate şi funcţii de monitorizare sportivă.
 
Sistemul HUAWEI TruSense: o privire mai detaliată asupra datelor de sănătate şi fitness
 
Sistemul HUAWEI TruSense îmbunătăţeşte monitorizarea sănătăţii şi fitness-ului, cu module şi algoritmi avansaţi. Acesta sporeşte acurateţea citirii semnalelor pentru monitorizarea ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge şi a respiraţiei, oferind o monitorizare mai cuprinzătoare, chiar şi în timpul activităţilor sportive sau în condiţii climatice variate.
 
HUAWEI WATCH GT 5 Pro include, de asemenea, o funcţie de analiză EKG prin intermediul unui buton cu electrozi. Cu o simplă apăsare, utilizatorii pot obţine rezultatele EKG în doar 30 de secunde.

Funcţii avansate de fitness pentru iubitorii sportului

Datorită progreselor tehnologice aduse de sistemul de poziţionare HUAWEI Sunflower, utilizatorii seriei HUAWEI WATCH GT 5 pot beneficia de o monitorizare sportivă mai detaliată pentru a-şi îmbunătăţi performanţele şi a urmări progresul.
 
Alergătorii pasionaţi vor putea explora funcţiile dedicate, disponibile pe toate modelele HUAWEI WATCH GT 5, cum ar fi ”Running Form Analysis”, care oferă sfaturi pentru ajustarea posturii în timpul alergării şi prevenirea accidentărilor.
 
Pentru alergătorii mai tehnici, HUAWEI WATCH GT 5 Pro introduce o funcţie profesională de trail running4, ideală pentru cei care practică acest sport pe teren accidentat. Această funcţie oferă navigare pe segmente, alerte pentru traseu greşit, linii de contur şi hărţi care se pot mări şi controla5. Alergătorii montani pot primi în timp real date despre fitness şi informaţii despre traseu, transmise direct de la încheietura mâinii.
 
HUAWEI WATCH GT 5 Pro adaugă, de asemenea, noi funcţii pentru golf, cum ar fi vizualizarea 3D a hărţilor terenurilor de golf6, care include peste 15.000 de hărţi globale de terenuri de golf, pe lângă o gamă completă de funcţii analitice pentru îmbunătăţirea loviturilor. În România, vor fi disponibile hărţile pentru Bucharest Golf Club, Transilvania Golf Club, SunGarden Golf & Spa Resort, Golf Club Paul Tomiţă şi Theodora Golf Club.
 
HUAWEI WATCH GT 5 Pro este ideal şi pentru activităţile acvatice, având rezistenţă la apă de până la 40 de metri pentru scufundări libere7. Împreună cu un tracker de adâncime şi memento-uri, pasionaţii de scufundări se pot bucura de un plus de siguranţă şi îndrumare în timpul aventurilor subacvatice.

Ambasadorii categoriei wearable HUAWEI: Pamela Reif şi Sir Mo Farah

La evenimentul din Barcelona, organizat pe 19 septembrie, au luat parte şi ambasadorii categoriei wearable HUAWEI, Sir Mo Farah şi Pamela Reif, care au vorbit despre tehnicile avansate de alergare şi exerciţii fizice, dar şi despre design-ul noilor modele de ceasuri şi cursurile de fitness disponibile pentru abonamentul HUAWEI Health+.
 
„HUAWEI WATCH GT Pro este mai mult decât un smartwatch. Este o declaraţie de stil şi se integrează perfect în conceptul Fashion Edge. În plus, HUAWEI i-a adus upgrade-uri impresionante la nivelul monitorizării exerciţiilor fizice. Vă invit să îl testaţi şi voi şi să completaţi inelele de activitate (orig. Light Up Your Rings) în fiecare zi”, a declarat Pamela Reif, specialistă în nutriţie, fitness şi lifestyle din Germania. 
 
„Ca alergător, sunt atent la toate micile detalii care mi-ar putea oferi un avantaj competitiv. Sistemul GPS Sunflower va schimba la propriu regulile jocului, în timp ce funcţia de analiză a alergării, Running Form, îi va oferi oricărui atlet perspective preţioase asupra îmbunătăţirii timpilor personali”, a adăugat Sir Mo Farah, campion olimpic în probele de 10.000 şi 5.000 de metri la ediţiile desfăşurate la Londra şi Rio de Janeiro.  

Preţuri şi disponibilitate în România

Seria HUAWEI WATCH GT 5 este disponibilă pe HUAWEI Store România, cu preţuri începând de la 1.249 lei pentru modelele standard şi de la 1.899 lei pentru modelele Pro. Până pe 31 octombrie 2024, pentru oricecomandă a unui smartwatch din noua serie WATCH GT 5, utilizatorii vor primi cadou căşti HUAWEI FreeBuds 5i, 12 luni de garanţie extinsă şi 3 luni de abonament gratuit la HUAWEI Health+8.
 
În plus, pentru doar 9.9 de lei, pot adăuga o curea suplimentară la comandă, iar pentru 49 de lei, pot achiziţiona un Smart HUAWEI Scale 3.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici