Meta introduce indicatori de activitate online pe Threads

  • Meta introduce o nouă funcţie în aplicaţia Threads pentru a răspunde criticilor legate de lipsa de conţinut în timp real.
  • Funcţia, denumită „activity status”, afişează un cerc verde lângă fotografia de profil a utilizatorilor care sunt online, scrie Engadget.
Urmărește
48 afișări
Imaginea articolului Meta introduce indicatori de activitate online pe Threads

Sursa foto: Hepta

Adam Mosseri, şeful Instagram, a precizat că scopul este să faciliteze conversaţiile între utilizatori prin evidenţierea celor care sunt activi.

Deşi astfel de indicatori sunt mai comuni în aplicaţii de chat precum Discord, Meta a spus că nu intenţionează să introducă mesageria directă (DM) în Threads. Decizia rămâne în vigoare, chiar dacă Instagram, platforma soră, include deja o astfel de funcţie.

Criticile iniţiale ale utilizatorilor, care solicită un flux de conţinut orientat mai mult către informaţii în timp real, nu sunt complet adresate prin această funcţie.

Indicatorul de activitate este văzut mai degrabă ca un mijloc de a încuraja interacţiuni rapide, dar fără o modalitate clară de a găsi persoanele care sunt online.

Rămâne de văzut cât de eficient va fi acest instrument în practică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici