Microsoft introduce funcţii noi AI pentru Copilot pe web, mobil şi desktop

Microsoft a introdus noi funcţii pentru Copilot, printre care interfaţă nouă şi Copilot Voice, disponibile pe web, mobil şi desktop, scrie Engadget.

Urmărește
50 afișări
Imaginea articolului Microsoft introduce funcţii noi AI pentru Copilot pe web, mobil şi desktop

Microsoft introduce funcţii noi AI pentru Copilot pe web, mobil şi desktop

Printre noile caracteristici se numără Copilot Voice, care permite utilizatorilor să interacţioneze verbal cu asistentul, şi Copilot Daily, un rezumat personalizat zilnic al ştirilor şi vremii.

De asemenea, compania a introdus Copilot Labs, o platformă experimentală prin care utilizatorii pot accesa funcţii inovatoare precum Copilot Vision, care permite AI-ului să analizeze conţinutul vizualizat în browserul Edge, şi Think Deeper, o opţiune destinată rezolvării problemelor complexe.

Acestea sunt disponibile exclusiv pentru abonaţii Copilot Pro. Microsoft a spus că sesiunile Copilot Vision sunt „opţionale”, iar datele sunt şterse după utilizare, pentru a asigura confidenţialitatea.

Compania a scos în evidenţă, de asemenea, faptul că a învăţat din erorile anterioare, precum cele legate de funcţia Recall a Copilot+, care a avut probleme de securitate. În plus, Microsoft promite că va lua măsuri suplimentare pentru a proteja confidenţialitatea utilizatorilor.

Noutăţile vor fi lansate treptat, începând cu Copilot Voice şi Daily în Statele Unite, Canada, Australia şi Regatul Unit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici