Nadia Comăneci şi noul său „antrenor” digital de 10 – HUAWEI WATCH GT 5 în campania #OnTheEdgeOfGlory!

Nadia Comăneci, campioana care a luat primul 10 din istoria gimnasticii olimpice, recomandă o viaţă activă cu HUAWEI WATCH GT 5 şi se alătură campaniei locale #OnTheEdgeOfGlory. Fosta gimnastă promovează un stil de viaţă sănătos, axat pe mişcare şi exerciţii fizice. Noile ceasuri inteligente integrează tehnologii revoluţionare, precum sistemul HUAWEI TruSense, cu algoritmi şi senzori de înaltă precizie pentru monitorizarea sănătăţii şi fitness-ului, sistemul de poziţionare HUAWEI Sunflower sau masterclass-urile susţinute de antrenori profesionişti, disponibile în abonamentul HUAWEI Health+. De asemenea, seria HUAWEI WATCH GT 5 pune accent pe un design rafinat şi materiale premium, precum titanul de calitate aerospaţială, ceramica albă nanocristalină sau oţelul inoxidabil. - Adevertorial.

Urmărește
34 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci şi noul său „antrenor” digital de 10 – HUAWEI WATCH GT 5 în campania #OnTheEdgeOfGlory!

Nadia Comăneci şi noul său „antrenor” digital de 10 – HUAWEI WATCH GT 5 în campania #OnTheEdgeOfGlory!

Nu cred că mai este vreun secret faptul că pentru mine, fiecare zi înseamnă mişcare fizică şi o alimentaţie echilibrată. Fac cel puţin 30-40 de minute de exerciţii zilnic, merg la sala de fitness sau mă antrenez acasă şi încerc să mănânc echilibrat, fără a face excese. Acum, port la mână un partener de încredere - este vorba despre noul HUAWEI WATCH GT 5 Pro. Sunt încântată de ceea ce am descoperit la el! Aspectul elegant şi funcţiile de monitorizare pentru sănătate şi sport sunt cu adevărat impresionante”, a declarat Nadia Comăneci.

Suntem onoraţi că am reuşit să colaborăm cu o legendă a sportului, aşa cum este Nadia, şi ne bucurăm că produsele noastre se ridică la nivelul aşteptărilor ei. Lansarea seriei HUAWEI WATCH GT 5 în România este un moment de referinţă pentru noi, în această toamnă. Aducem în faţa utilizatorilor o nouă generaţie de ceasuri inteligente care excelează atât la capitolul design, cât şi prin specificaţiile tehnice. Avem mare încredere că smartwatch-urile seriei HUAWEI WATCH GT 5 vor reuşi să-i inspire şi să-i ajute pe oameni să se conecteze mai uşor cu tehnologia care le îmbunătăţeşte viaţa şi îi uneşte”, a adăugat Ana Macsim, Marketing Manager Huawei Consumer Business Group România.

Seria HUAWEI WATCH GT 5, perfecţiunea în design şi tehnologie

Disponibilă în ediţiile Pro şi Standard, Seria HUAWEI WATCH GT 5 este realizată din materiale premium. Varianta Pro de 46mm are un design octogonal, care aminteşte de ceasurile analogice de lux, iar aliajul de titan de calitate aerospaţială îi asigură o rezistenţă incredibilă. În cazul variantei HUAWEI WATCH GT 5 Pro 42 mm, s-a folosit ceramica albă nanocristalină, cu inserţii aurii în formă de frunze. Ecranele celor două modele Pro sunt realizate din sticlă de safir.

Modelele HUAWEI WATCH GT 5 46 mm şi HUAWEI WATCH GT 5 41 mm sunt construite din oţel inoxidabil de înaltă calitate, material care este de asemenea foarte rezistent. Curelele acoperă o gamă largă de gusturi şi stiluri pentru ca fiecare utilizator să obţină aspectul pe care şi-l doreşte, indiferent de momentul şi situaţia în care va purta ceasul: la birou, în timpul alergării, la sala de fitness sau la un eveniment.

Seria HUAWEI WATCH GT 5 marchează un salt înainte şi în privinţa tehnologiilor de monitorizare a sănătăţii şi activităţilor sportive, datorită noului sistem HUAWEI TruSense. Senzorii precişi redau datele de sănătate şi fitness mai exact, mai rapid şi într-un mod mai uşor de urmărit şi înţeles. Aplicaţia HUAWEI Health afişează inclusiv un raport de sănătate pe zile, săptămâni, luni sau chiar ani, pe baza căruia utilizatorii pot decide mai repede dacă trebuie să apeleze la ajutorul unui specialist. Ceasurile HUAWEI WATCH GT 5 Pro (42 şi 46 mm) au şi buton dedicat pentru EKG-uri, care permite afişarea datelor despre sănătatea inimii. Datorită sistemului HUAWEI TruSense, noile smartwatch-uri sunt calibrate excelent pentru a oferi informaţii despre ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge sau respiraţie. 

În plus, Seria HUAWEI WATCH GT 5 este dotată şi cu un sistem mai eficient de localizare, HUAWEI Sunflower Positioning System, care afişează cu exactitate poziţia în timpul alergării în aer liber şi dispune de hărţi interactive color. HUAWEI WATCH GT 5 aduce funcţii avansate pentru alergători, cum ar fi Running Form Analysis, care monitorizează parametrii cheie pentru a îmbunătăţi performanţa şi a reduce riscul de accidentări. Pentru cei pasionaţi de trail running, varianta Pro oferă navigare precisă pe traseu şi funcţia inovatoare de navigare segmentată, optimizată pentru provocările off-road. Există şi funcţii destinate pasionaţilor de golf, care conţin hărţi 3D pentru peste 15.000 de terenuri de golf din întreaga lume. În România, vor fi disponibile hărţile pentru Bucharest Golf Club, Transilvania Golf Club, SunGarden Golf & Spa Resort, Golf Club Paul Tomiţă şi Theodora Golf Club.

Şi aplicaţia HUAWEI Health vine de-acum într-o variantă de top. Cei care îşi vor cumpăra noile ceasuri, vor avea acces gratuit timp de 3 luni la HUAWEI Health+ (abonamentul lunar fiind de 39,99 lei). Acest plan include sute de masterclass-uri şi sesiuni de antrenament, realizate de experţi mondiali în sănătate şi sport.

Seria HUAWEI WATCH GT 5 este disponibilă pe HUAWEI Store România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici