Noua actualizare Windows îi lasă pe unii utilizatori fără conexiune la internet

Actualizarea mult aşteptată pentru Windows 11 (versiunea 24H2) a fost iniţial făcută să aducă noi funcţii şi actualizări de securitate, însă utilizatorii se confruntă cu diverse probleme, inclusiv pierderea conectivităţii la internet după instalarea acesteia, scrie TechRadar.

Urmărește
211 afișări
Imaginea articolului Noua actualizare Windows îi lasă pe unii utilizatori fără conexiune la internet

Noua actualizare Windows îi lasă pe unii utilizatori fără conexiune la internet

Printre dificultăţi se numără erori grave precum ecranele albastre, dispariţia cursorului mouse-ului şi, în unele cazuri, umplerea discului cu fişiere pe care utilizatorii nu le pot şterge.

Conform unei postări de pe un forum Microsoft Community, mai mulţi utilizatori au sesizat că dispozitivele nu mai pot accesa internetul, indiferent dacă sunt conectate prin Wi-Fi sau prin cablu.

Problema a fost scoasă în evidenţă de un utilizator care a observat că adresele IP atribuite dispozitivelor începeau cu ‘169…’, un indicator că nu există o conexiune de reţea, în loc de ‘192’, care este standardul. Asta sugerează că PC-urile păreau conectate, dar nu aveau de fapt acces la internet.

Chiar şi după actualizarea şi modificarea software-ului relevant, inclusiv drivere şi setări de reţea, mulţi utilizatori nu au reuşit să rezolve problema.

În prezent, o soluţie temporară recomandată este revenirea la versiunea anterioară de Windows 11 prin dezinstalarea actualizării problematice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici