O companie aeriană franceză semnează cu Starlink-ul lui Musk pentru Wi-Fi gratuit în timpul zborului

Air France a anunţat un acord cu Starlink, compania de sateliţi a lui Elon Musk, pentru a oferi Wi-Fi de mare viteză pasagerilor.

Urmărește
44 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană franceză semnează cu Starlink-ul lui Musk pentru Wi-Fi gratuit în timpul zborului

O companie aeriană franceză semnează cu Starlink-ul lui Musk pentru Wi-Fi gratuit în timpul zborului

Air France a semnat un parteneriat cu Starlink, subsidiara SpaceX, pentru a oferi pasagerilor internet Wi-Fi de mare viteză în timpul zborurilor, conform unui anunţ de joi, scrie publicaţia Quartz.

Compania aeriană a început instalarea tehnologiei Starlink pe aeronave din vara anului 2024.

Până la punerea completă în funcţiune a sistemului, Air France va continua să ofere servicii de internet pentru pasagerii săi, inclusiv un Message pass gratuit pentru membrii programului de loialitate şi opţiuni contra cost pentru ceilalţi pasageri.

Parteneriatul urmează unor acorduri similare între Starlink şi alte companii aeriene, precum United Airlines şi Hawaiian Airlines. Starlink a devenit din ce în ce mai popular în rândul operatorilor aerieni datorită capacităţii de a oferi o conexiune stabilă şi rapidă, folosind reţeaua de peste 6.300 de sateliţi care oferă internet în aproximativ 100 de ţări.

Hawaiian Airlines a fost prima companie aeriană care a introdus Wi-Fi-ul Starlink gratuit pentru pasagerii săi, în februarie 2024, pe zborurile dintre Hawaii şi SUA continentală, Asia şi Oceania.

United Airlines a anunţat recent că intenţionează să echipeze toate aeronavele cu această tehnologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici