- Home
- Tehnologie
- BUCUREŞTI, (20.01.2024, 07:02)
- Paun Mihaela
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
OpenAI anunţă primul parteneriat cu o universitate
OpenAI a anunţat primul său parteneriat cu o instituţie de învăţământ superior. Începând cu luna februarie, Universitatea de Stat din Arizona va avea acces complet la ChatGPT Enterprise şi intenţionează să îl folosească pentru cursuri, meditaţii, cercetare şi multe altele.
Urmărește
834 afișări
OpenAI anunţă primul parteneriat cu o universitate
OpenAI a anunţat primul său parteneriat cu o instituţie de învăţământ superior. Începând cu luna februarie, Universitatea de Stat din Arizona va avea acces complet la ChatGPT Enterprise şi intenţionează să îl folosească pentru cursuri, meditaţii, cercetare şi altele, scrie Aleph News.
Parteneriatul a fost în lucru cel puţin şase luni, când directorul de informaţii al ASU, Lev Gonick, a vizitat pentru prima dată sediul central al OpenAI, care a fost precedat de utilizarea anterioară de către facultatea şi personalul universităţii a ChatGPT şi a altor instrumente de inteligenţă artificială, a declarat Gonick pentru CNBC într-un interviu.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
COMENTARIU Lelia Munteanu: Uzurpatorul
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
ChatGPT Enterprise, care a debutat în luna august, este nivelul de afaceri al ChatGPT şi include acces la GPT-4 fără limite de utilizare, performanţă de până la două ori mai rapidă decât versiunile anterioare şi credite API.
Cu parteneriatul OpenAI, ASU intenţionează să construiască un tutore AI personalizat pentru studenţi, nu numai pentru anumite cursuri, ci şi pentru subiecte de studiu. Subiectele STEM sunt un punct de interes şi sunt „subiectele care fac sau desfac multe din învăţământul superior”, a spus Gonick. De asemenea, universitatea va utiliza instrumentul în cel mai mare curs al ASU, Freshman Composition, pentru a le oferi studenţilor ajutor la scris.
ASU intenţionează, de asemenea, să folosească ChatGPT Enterprise pentru a dezvolta avatare AI ca „prieten creativ” pentru studierea anumitor subiecte, cum ar fi roboţii care pot cânta sau scrie poezii despre biologie, de exemplu.
Gonick a declarat că cursul de inginerie promptă de la ASU a devenit unul dintre cele mai populare cursuri ale universităţii, nu doar pentru studenţii la inginerie. Accesul la ChatGPT Enterprise înseamnă că studenţii nu vor mai fi limitaţi de plafoanele de utilizare. De asemenea, el a spus că, după conversaţiile cu conducerea OpenAI, are încredere că instrumentul oferă un „mediu privat de tip walled-garden” care va proteja confidenţialitatea şi proprietatea intelectuală a studenţilor.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe