Partea bună a COVID-ului. Pandemia a stimulat digitalizarea forţată a companiilor

  • Epidemia a obligat companiile să se digitalizeze
  • Epidemia a stimulat şi adopţia tehnologiilor deja existente pe piaţă care nu erau populare
  • Pentru a fi sustenabilă, digitalizarea trebuie gândită pe termen lung
Urmărește
379 afișări
Imaginea articolului Partea bună a COVID-ului. Pandemia a stimulat digitalizarea forţată a companiilor

Sursa foto: profimedia

Priveşte partea plină a paharului când vine vorba de epidemia de COVID-19! Virusul v-a făcut pe tine şi pe compania ta să vă digitalizaţi. Desigur, digitalizarea nu a prea fost o alegere, ci singura opţiune existentă.

Doar aşa au putut supravieţui multe dintre business-uri. Despre asta au discutat şi colegii de la Ziarul Financiar în ZF High Tech Innovation Summit 2020. În acest an a fost şi el digitalizat, căci întâlnirea a fost online.

„Procesul de digitalizare trebuie gândit pe termen lung pentru a fi sustenabil, deoarece digitalizarea necesită schimbarea modului de business, a modului de operare.”, Răzvan Sighinaş, chief information officer, ING România.

Cătălina Niculiţă, systems engineering manager Cisco România: Lucrul  bun pe care l-a făcut în domeniul high-tech pandemia nu a fost neapărat să stimuleze inovaţia, ci să stimuleze adopţia tehnologiilor existente pe piaţă.

Marius Coman, country sales manager Vodafone România: Vom fi tot mai multe companii care vom adopta soluţii de digitalizare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici