Platforma de social media X şi-a revenit după o scurtă întrerupere

Platforma de social media X a fost din nou operaţională marţi seară, după o întrerupere care a durat mai puţin de o oră, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Downdetector.com, citat de Reuters.

Urmărește
75 afișări
Imaginea articolului Platforma de social media X şi-a revenit după o scurtă întrerupere

Platforma de social media X şi-a revenit după o scurtă întrerupere

Downdetector, care urmăreşte întreruperile prin compilarea rapoartelor de stare din mai multe surse, inclusiv utilizatori, a arătat mai puţin de 500 de rapoarte de întreruperi în SUA până la ora 23:46 ET.

În momentul de vârf al întreruperii, la 11:18 p.m. ET, existau peste 36.500 de rapoarte.

Rapoartele de întreruperi în Canada şi Regatul Unit au scăzut la sub 100, de la peste 3.300 în Canada şi 1.600 în Regatul Unit până la ora 23:20 ET.

Cauza întreruperii nu este cunoscută încă.

X nu a răspuns imediat solicitării Reuters de a comenta după orele de lucru obişnuite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici