Reddit lansează traduceri bazate pe inteligenţă artificială în 35 de ţări

Reţeaua de socializare Reddit anunţă o funcţie de traducere automată a feed-urilor, disponibilă pentru utilizatorii din peste 35 de ţări.

Urmărește
26 afișări
Imaginea articolului Reddit lansează traduceri bazate pe inteligenţă artificială în 35 de ţări

Reddit lansează traduceri bazate pe inteligenţă artificială în 35 de ţări

Reddit a anunţat o nouă funcţie de traducere automată pentru utilizatorii din peste 35 de ţări, menită să reducă barierele de comunicare pe platformă, informează Engadged.

Caracteristica bazată pe inteligenţa artificială a fost lansată iniţial în Franţa, la începutul acestui an, şi este acum disponibilă utilizatorilor din Brazilia şi Spania.

Utilizatorii Reddit pot accesa această funcţie printr-un buton de traducere afişat în meniul de opţiuni, care le permite să îşi traducă întregul feed, inclusiv comentariile, în portugheză şi spaniolă, în funcţie de ţara de provenienţă.

Mai mult, utilizatorii pot posta şi comenta în limba lor, iar conţinutul va fi tradus automat în limba setată a comunităţii.

Spre deosebire de alte platforme, cum ar fi Instagram, unde este nevoie de click pe fiecare postare pentru a o traduce, Reddit automatizează procesul, ceea ce oferă o experienţă mai fluidă. Funcţia este accesibilă atât pe aplicaţie, cât şi pe browserul mobil sau desktop.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici