Threads introduce o nouă funcţie de localizare în postări

Meta testează o nouă funcţie de localizare în Threads, permiţând utilizatorilor să adauge locaţii la postările lor, într-un mod similar cu Instagram.

Urmărește
36 afișări
Imaginea articolului Threads introduce o nouă funcţie de localizare în postări

Threads introduce o nouă funcţie de localizare în postări

Threads, platforma de socializare deţinută de Meta, introduce treptat o nouă funcţie de etichetare a locaţiei, ceea ce le dă utilizatorilor opţiunea de a adăuga locuri la postările lor, scrie publicaţie de tehnologie Engadged. Funcţia este încă în teste.

Noua opţiune funcţionează similar cu sistemul de etichetare a locaţiei de pe Instagram. După ce utilizatorii dau aplicaţiei acces la locaţie, vor fi afişate o serie de locuri apropiate pe care le pot eticheta în postările lor.

Mai mult decât atât, există posibilitatea de a căuta manual o locaţie specifică. Unii utilizatori au etichetat în glumă postările lor cu locaţii precum „iad”.

Conform unui avertisment venit din aplicaţie, Meta intenţionează să utilizeze partajarea locaţiei pentru a „pune pe tapet” conţinut personalizat legat de locurile din apropiere. Această funcţie ar putea îmbunătăţi bara de căutare din Threads şi ar face aplicaţia mai utilă pentru urmărirea ştirilor de ultimă oră şi a evenimentelor recente, întocmai cum se întâmplă deja pe X (fost Twitter).

Partajarea locaţiei ar putea deveni un aspect important în viitor, mai ales odată ce Meta va începe să introducă reclame pe platformă. Mark Zuckerberg a declarat anterior că va continua să dezvolte Threads înainte de a aduce publicitate pe platformă, dar obţinerea consimţământului utilizatorilor pentru a partaja locaţia ar da companiei date esenţiale pentru personalizarea reclamelor.

Meta nu a oferit încă informaţii oficiale suplimentare despre această funcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici