Ubisoft amână lansarea noului joc Assassin's Creed

Ubisoft amână lansarea Assassin's Creed Shadows până în februarie 2025, faţă de noiembrie 2024, cum era iniţial planificată.

Urmărește
269 afișări
Imaginea articolului Ubisoft amână lansarea noului joc Assassin's Creed

Sursa foto: Ubisoft

Ubisoft a anunţat miercuri că lansarea mult aşteptatului joc Assassin's Creed Shadows a fost amânată pentru 14 februarie 2025, în loc de noiembrie 2024, cum era planificat iniţial. Decizia vine ca urmare a unor lecţii învăţate după lansarea Star Wars Outlaws, din august, care nu a avut performanţele financiare anticipate, informează AFP.

Compania a explicat că, deşi jocul Assassin's Creed Shadows este complet din punct de vedere al caracteristicilor, este nevoie de mai mult timp pentru a rafina şi perfecţiona produsul final. Întârzierea face parte dintr-o strategie mai amplă a Ubisoft de a pune accent pe experienţa jucătorului şi pe calitatea gameplay-ului.

În contextul acestei amânări şi al vânzărilor slabe pentru Star Wars Outlaws, Ubisoft a redus prognoza privind veniturile nete din al doilea trimestru, estimând acum între 350 şi 370 milioane de euro, faţă de 500 milioane cât anticipase iniţial.

CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, a spus că performanţa sub aşteptări din al doilea trimestru a necesitat o reacţie rapidă din partea companiei. Acest nou obstacol vine după ce Ubisoft a trecut printr-o perioadă dificilă în anul financiar 2022-2023 şi a anunţat deja mai multe disponibilizări în 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici