Utilizatorii Microsoft 365 Copilot pot colabora cu AI-ul şi între ei în BizChat Pages

Microsoft aduce noi îmbunătăţiri de colaborare pentru MS 365 Copilot, permiţând partajarea eficientă a conţinutului generat de AI între angajaţi.

Urmărește
97 afișări
Imaginea articolului Utilizatorii Microsoft 365 Copilot pot colabora cu AI-ul şi între ei în BizChat Pages

Utilizatorii Microsoft 365 Copilot pot colabora cu AI-ul şi între ei în BizChat Pages

La un an de la lansarea MS 365 Copilot, Microsoft susţine că utilizatorii deja beneficiază semnificativ de pe urma acestui instrument bazat pe inteligenţă artificială, scrie publicaţia de tehnologie Engadget.

Potrivit unui sondaj Microsoft, angajaţii economisesc până la 92 de minute pe săptămână datorită Copilot, iar angajaţii care lucrează cu publicul până la cinci ore pe săptămână folosind AI-ul pentru redactarea răspunsurilor.

Microsoft îmbunătăţeşte aplicaţia Business Chat, care permite interacţiunea cu Copilot prin e-mailuri, intrări din calendar şi alte date ce ţin de organizare.

Noua funcţie, Copilot Pages, uşurează, astfel, colaborarea între colegi prin partajarea conţinutului generat de AI, oferind o modalitate „multiplayer” de editare şi distribuire a informaţiilor.

„Cu Pages, toate datele din organizaţia dumneavoastră, fie că sunt create de oameni sau de AI, devin mai sigure, mai accesibile şi mai valoroase”, a declarat Jared Spataro, de la Microsoft.

Noutatea vine într-un moment în care colaborarea eficientă devine o necesitate tot mai mare pentru aplicaţiile ce ţin de munca la birou.

Pe lângă îmbunătăţirile aduse Business Chat, Microsoft optimizează şi alte aplicaţii din suita MS 365, cum ar fi Excel, care va suporta Python pentru interogări complexe, printre altele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici