Windows 11 va permite conectarea telefonului Android direct la meniul de Start

Microsoft a lansat o nouă previzualizare pentru Windows 11, cu funcţii vizibil îmbunătăţite, inclusiv integrarea aplicaţiei Phone Link pentru utilizatorii de Android, scrie TechRadar.

Urmărește
52 afișări
Imaginea articolului Windows 11 va permite conectarea telefonului Android direct la meniul de Start

Microsoft a lansat o nouă previzualizare pentru Windows 11, versiunea 23H2, care aduce îmbunătăţiri semnificative. Actualizarea este disponibilă în canalul Release Preview al programului Windows Insider şi indică faptul că funcţiile vor fi incluse în actualizarea cumulativă din noiembrie.

Una dintre cele mai importante este integrarea aplicaţiei Phone Link, care le permite utilizatorilor de Android să acceseze informaţii despre telefon direct din meniul Start al Windows 11.

Utilizatorii vor putea verifica starea bateriei telefonului, asculta mesaje vocale şi vedea fotografii, precum şi continua activităţile recente efectuate pe mobil. De menţionat este că această funcţie este momentan disponibilă doar pentru utilizatorii de Android, însă suportul pentru iOS este, la rândul său, promis pentru viitor.

În plus, utilizatorii Xbox vor beneficia de o nouă tastatură pe ecran pentru controlere, iar unii utilizatori vor putea personaliza butonul dedicat asistentului AI, numit 'Copilot'.

Mai mult, actualizarea include soluţii pentru diverse probleme tehnice întâmpinate în Windows 11 şi aplicaţiile Microsoft, cum ar fi Microsoft Teams şi problemele cu imprimantele multifuncţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici