YouTube anunţă funcţii AI de la Google DeepMind pentru creatorii de pe platforma Shorts. Care sunt noutăţile

  • YouTube a anunţat funcţii de inteligenţă artificială pentru creatorii de pe platforma sa Shorts, care se bazează pe modelul de generare video DeepMind de la Google.
  • Funcţiile, care sunt cunoscute sub numele de Veo, vor permite creatorilor, printre altele, să adauge fundaluri generate de AI videoclipurilor lor.
Urmărește
42 afișări
Imaginea articolului YouTube anunţă funcţii AI de la Google DeepMind pentru creatorii de pe platforma Shorts. Care sunt noutăţile

YouTube anunţă funcţii AI de la Google DeepMind pentru creatorii de pe platforma Shorts. Care sunt noutăţile

YouTube a anunţat lansarea unor funcţii bazate pe inteligenţa artificială pentru creatorii de conţinut pe platforma Shorts, scrie CNBC.

Noile funcţii se bazează pe modelul de generare video DeepMind de la Google.

Funcţiile – numite Veo – vor permite creatorilor să adauge fundaluri generate de inteligenţa artificială conţinutului video creat, precum şi să utilizeze indicaţii scrise pentru a genera clipuri video de sine stătătoare, de şase secunde.

Potrivit companiei, funcţia de fundal Veo AI va fi lansată la sfârşitul acestui an, în timp ce videoclipurile de şase secunde vor deveni disponibile din 2025.

Alte noi funcţii au fost create şi pentru aplicaţia YouTube Studio, care vor permite creatorilor să utilizeze inteligenţa artificială pentru a genera titluri, miniaturi şi idei video. Aceste caracteristici vor fi lansate la sfârşitul anului 2024.

Compania a declarat că tot conţinutul generat cu inteligenţa artificială va avea o etichetă care va indica faptul că a fost creat de AI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici