- Home
- Video
- (02.05.2020, 11:00)
- Laura Albu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Video Latura pozitivă a crizei: oamenii vor munci mult mai smart. Tehnologia creşte eficienţa în birouri
- Măsurile de distanţare socială vor genera un alt mod de a munci
- Va trebui să fim mai puţini angajaţi în birourile open-space
- Munca smart (sau munca de acasă) va fi noul trand
Urmărește
1005 afișări
Cum vom munci după ce starea de urgenţă va fi ridicată? Deşi am vorbit mult despre ideea de smart work (muncă inteligentă), nu am aplicat acest concept până epidemia de coronavirus nu ne-a obligat să facem asta. După ce starea de urganţă va fi ridicată va trebui să aplicăm distanţarea socială peste tot, iar munca de la distanţă va fi soluţia principală, a spus profesorul italian Giovanni Rezza într-o teleconferinţă organizată de Institutul Aspen din România.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Coreea de Nord ar putea trimite şi mai multe trupe şi drone în Rusiei
-
Donald Trump a făcut o numire importantă în consiliul DOGE condus de Elon Musk
-
Avertismentul ministrului german al Apărării: Berlinul trebuie să fie pregătit pentru „războiul hibrid” al Rusiei
”Nu putem reorganiza totul dintr-o dată. Sunt oameni care lucrează în birouri deschise (open-space) (taie) sunt jurnalişti şi alte companii care folosesc spaţiile deschise. Ceea ce fac ei este să se distanţeze, să utilizeze nişte măsuri de distanţare între angajaţi. Numărul oamenilor care lucrează în aceeaşi încăpere poate să scadă doar pentru că le permiţi unor angajaţi să lucreze smart”, a declarat Giovanni Rezza, director al departamentului de boli infecţionase al Institutului Superior de Sănătate din Italia.
Deşi trăim într-o lume smart, nu am ajuns să muncim cu adevărat inteligent până să vină coronavirusul.
”Utilizarea tehnologiei este foarte importantă în acest caz. Noi am vorbit despre smart work de mult timp, dar ne-am dat seama că acest gen de a lucra este posibil doar acum două luni, din cauza acestei pandemii”, a mai spus acesta.
Este clar că va trebui să luăm măsuri de distanţare socială peste tot, asta înseamnă că va trebui să fim mai puţini la locul de muncă.
”Vor fi tot mai mulţi oameni care vor lucra smart şi acesta e un lucru grozav pentru că va reduce numărul angajaţilor din aceeşi cameră, în birouri”, a încheiat Giovanni Rezza, director al departamentului de boli infecţionase al Institutului Superior de Sănătate din Italia.
Munca smart nu va crea doar mai mult spaţiu la birou, ci va elimina şi aglomeraţia din transportul în comun şi aglomeraţia în general.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe