Bilanţul victimelor ploilor abundente din Brazilia a crescut la 66 de morţi şi peste 100 de persoane dispărute

Bilanţul victimelor ploilor abundente din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 66 de morţi, au anunţat duminică autorităţile locale.

82 afișări
Imaginea articolului Bilanţul victimelor ploilor abundente din Brazilia a crescut la 66 de morţi şi peste 100 de persoane dispărute

Bilanţul victimelor ploilor abundente din Brazilia a crescut la 66 de morţi şi peste 100 de persoane dispărute

66 de morţi este ultimul bilanţ în urma ploilor abundente care au inundat statul Rio Grande do Sul din sudul Braziliei, au anunţat duminică autorităţile locale.

Numărul persoanelor dispărute a crescut la 101, iar peste 80.000 de oameni au fost strămutaţi, potrivit autorităţii de apărare civilă a statului. Aceasta investighează dacă alte şase decese au legătură cu furtunile, scrie Reuters.

Furtunile din ultimele zile au afectat aproximativ două treimi din cele aproape 500 de localităţi din acest stat, care se învecinează cu Uruguay şi Argentina.

Inundaţiile au distrus drumuri şi poduri în mai multe zone. De asemenea, ploile au declanşat alunecări de teren şi prăbuşirea parţială a unui baraj la o mică centrală hidroelectrică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici