LIFE IS HARD S.A ARE O NOUĂ ECHIPĂ DE TOP MANAGEMENT ÎN 2024

LIFE IS HARD S.A ARE O NOUĂ ECHIPĂ DE TOP MANAGEMENT ÎN 2024

LIFE IS HARD, companie de tehnologie listată la BVB, piaţa AeRo, anunţă consolidarea echipei de top management a companiei începând din 2024. Obiectivele de business, care se referă la creştere accelerată prin monetizarea optimă a potenţialului ridicat al produselor şi competenţelor în digital insurance deţinute de LIH, vor fi susţinute de o echipă nouă de management.

Astfel, Consiliul de Administraţie LIFE IS HARD S.A a aprobat retragerea lui Erik Barna din rolul de Director al diviziei Insurance începând cu data de 1 mai 2024. Noua echipă executivă LIH condusă de antreprenorul Cătălin Chiş în rol de CEO va avea 4 noi membri mandataţi să construiască la nivel de top management.

Rolul deţinut până acum de către Erik Barna este preluat, de la 1 aprilie 2024, de către Cristian Filimon, manager cu 25 de ani de experienţă în industria de asigurări din România, care devine, astfel, Directorul diviziei Insurance din cadrul LIH. Cristian Filimon a condus timp de 14 ani activitatea celui mare mare broker de asigurări de viaţă din România, OVB, unde a participat la creşterea continuă a echipelor interne, managementul vânzărilor şi coordonarea integrării companiei într-o reţea internaţională puternică.

 

Comunicat furnizat si asumat de LIFE IS HARD

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19262

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici