Sushi servit de pe modele dezbrăcate. Lumea cripto-monedelor lovită de un nou scandal după o petrecere bizară

Compania de criptomonede Copper îşi cere scuze după ce oaspeţii au servit mâncare de pe corpurile unor modele parţial dezbrăcate.

2547 afișări
Imaginea articolului Sushi servit de pe modele dezbrăcate. Lumea cripto-monedelor lovită de un nou scandal după o petrecere bizară

Foto: FT ss

Compania de criptomonede prezidată de fostul cancelar britanic Lord Philip Hammond a găzduit o petrecere în cadrul căreia invitaţii au fost serviţi cu sushi aflate pe două modele îmbrăcate sumar, ridicând noi întrebări cu privire la cultura din industrie.
 
"Recunoaştem că anumite aspecte ale evenimentului au provocat ofense şi nu reflectă valorile corporative ale Copper", a trasmis compania.
 
Copper, care stochează active digitale pentru clienţi, a organizat petrecerea privată săptămâna trecută la hotelul de cinci stele Mandrake din Londra, după o mare conferinţă a industriei criptografice. Petrecere ce vine într-un moment foarte bun pentru industie, cu creşteri majore.
 
Într-o sală de mese cu pereţi lăcuiţi în roşu, două persoane stăteau pe o masă lungă cu farfurii de sushi pe corpurile lor parţial goale, potrivit unei fotografii de la eveniment obţinută de publciaţia Financial Times.
 
"Transcendeţi obişnuitul la experienţa Copper", scria pe o invitaţie pentru petrecerea de după, adăugând: "Participanţii vor putea să se distreze şi să exploreze toate cele cinci simţuri".
 
Incidentul are loc în contextul în care companiile de cripto-monede sărbătoresc faptul că Bitcoin a atins recent un nivel record de peste 70.000 de dolari, alimentând o renaştere a optimismului într-o industrie care a fost afectată de scandaluri, de lipsa de guvernanţă şi de comportamente inadecvate.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici