Un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat în timpul unei emisiuni

  • Rageh Omaar, un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat în timpul unei emisiuni.
  • El s-a bâlbâit frecvent şi s-a chinuit să termine de citit buletinul de ştiri.
  • Emisiunea live i-a îngrijorat pe fanii prezentatorului care au aflat că Omaar a primit îngrijiri medicale.
3923 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat în timpul unei emisiuni

Sursa foto: Facebook

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în timpul apariţiei live, potrivit Sky News. Ulterior, conducerea postului a anulat redifuzarea emisiunii.

Deoarece momentul a stârnit numeroase comentarii, un purtător de cuvânt al ITV News a anunţat că Rageh Omaar s-a simţit prost în timpul emisiunii şi apoi a primit îngrijiri medicale.

Conducerea ITV nu a prezentat detalii despre problemele medicale ale vedetei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici