Aproape 160.000 de apeluri la 112, preluate de STS în minivacanţă

  • Operatorii STS au preluat şi procesat 159.660 de apeluri primite la numărul de urgenţă 112.
  • Din totalul acestora, aproape 60% au fost cazuri de urgenţă.
  • Cea mai încărcată zi la 112 a fost a doua zi de Paşti.
95 afișări
Imaginea articolului Aproape 160.000 de apeluri la 112, preluate de STS în minivacanţă

Aproape 160.000 de apeluri la 112, preluate de STS în minivacanţă

În noaptea de Înviere, între orele 22.00 - 6.00, la 112 s-au primit 4.083 de apeluri care au semnalat urgenţe.

Cele mai multe au fost cazuri medicale (1.390 apeluri, dintre care 246 au reprezentat situaţii de persoane inconştiente) şi incidente de ordine publică (236 apeluri).

Operatorii STS au preluat de la apelanţi datele necesare identificării urgenţei, au realizat localizarea evenimentelor şi au alertat cu rapiditate agenţiile ce au competenţă în soluţionarea acestor tipuri de urgenţe.

În minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, cea mai încărcată zi la 112 a fost ziua de luni, 6 mai, când operatorii STS au preluat 27.983 de apeluri.

Totodată, în perioada de referinţă, la 112 au fost 21 de apeluri de tip eCall efectuate automat de la bordul unor maşini implicate în evenimente rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici