Joe Biden, declaraţie şocantă: M-am gândit la sinucidere când mi-a murit prima soţie

Într-un interviu radio cu celebrul Howard Stern, preşedintele SUA şi-a amintit de momentele dificile cu care s-a confruntat în 1972.

1284 afișări
Imaginea articolului Joe Biden, declaraţie şocantă: M-am gândit la sinucidere când mi-a murit prima soţie

Preşedintele american Joe Biden şi prezentatorul radio Howard Stern

Preşedintele Joe Biden a participat vineri la un interviu-surpriză în direct cu prezentatorul radio Howard Stern. În interviu, Biden a spus că plănuieşte o dezbatere cu fostul preşedinte Donald Trump în acest ciclu electoral, dar nu a spus când şi unde se va întâmpla.

În timpul interviului radio, Joe Biden a recunoscut că a avut în vedere sinuciderea, după moartea primei sale soţii, Neilia, şi a fiicei lor de 13 luni, Naomi, într-un accident de maşină în 1972.

„Am stat acolo şi am crezut că voi scoate un sticla de scotch. O să-l beau şi o să mă îmbăt”, a declarat preşedintele, care a mărturisit apoi: „Nu trebuie să fii nebun pentru a te sinucide. Pentru o scurtă clipă, m-am gândit să merg la podul Delaware Memorial şi să sar, dar aveam doi copii”.

Biden a încurajat, de asemenea, ascultătorii care au probleme de sănătate mintală să caute terapie.

Interviul prietenos a început cu Biden vorbind despre întâlnirea cu prima sa soţie, Neilia, despre fotbalul în liceu şi despre eforturile de a depăşi o bâlbâială.

Biden s-a plâns că nu a luat niciodată şcoala în serios, numindu-se „idiot” pentru că nu a studiat mai mult. Preşedintele SUA a povestit şi cum a cunoscut-o pe prima doamnă, Jill Biden, şi a părut emoţionat când a vorbit despre fiul său, Beau Biden, care a murit în 2015 de cancer la creier.

Stern l-a lăudat în mod repetat pe Biden şi pe familia sa, descriindu-i ca fiind „fantastici” atunci când preşedintele a vorbit despre modul în care rudele i-au oferit sprijin după moartea primei sale soţii, Neilia.

Oamenii preşedintelui au spus că interviul a fost o încercare a lui Biden de a vorbi cu alegătorii pe căi netradiţionale. Apariţia vine după ce New York Times l-a criticat pe preşedintele SUA pentru că a evitat interviurile cu marile ziare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici