- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (04.09.2015, 15:18)
- Patricia Marinescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Ana Ularu a încheiat filmările la "Inferno": Tom Hanks este o legendă cu mare respect pentru actorie
Actriţa Ana Ularu a încheiat recent filmările pentru lungmetrajul "Inferno", regizat de Ron Howard, în care deţine rolul secundar Vayentha, şi a declarat pentru MEDIAFAX că partenerul său de platou Tom Hanks - protagonistul peliculei - este "o legendă, cu mare respect pentru actorie".
Urmărește
2671 afișări
Ana Ularu (Foto: Victor Ciupuliga / Mediafax Foto)
"În luna ianuarie am dat o probă şi am primit rolul", a declarat Ana Ularu pentru MEDIAFAX despre cum a început aventura sa în lumea filmului "Inferno", al lui Ron Howard, despre care spune că este unul dintre cineaştii preferaţi ai Americii, care a pornit de la actorie şi, din acest motiv, are un fel aparte de a empatiza cu interpreţii rolurilor din filmele sale.
"Ron Howard este un regizor meticulos, apropiat de actori, cu o foarte mare atenţie la detalii", a mai spus actriţa, adăugând că filmările s-au desfăşurat în perioada aprilie - iunie, în Florenţa şi Budapesta, proiectul cinematografic ajungând acum în etapa de postproducţie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Războiul din Ucraina, ziua 995. Ucraina neagă acuzaţiile privind dezvoltarea de arme nucleare / Biden şi Xi se pregătesc pentru discuţii privind sprijinul Chinei pentru Rusia
-
Rumoare pe social media după ce Biden pare că jubilează la întâlnirea cu Trump de la Casa Albă
-
STB modifică traseele şi prelungeşte programul autobuzelor pentru meciul România-Kosovo
Actriţa în vârstă de 30 de ani a vorbit şi despre cel mai cunoscut dintre partenerii săi de pe platourile de filmare ale acestei producţii, Tom Hanks, numindu-l "o legendă". "Este un om foarte drăguţ şi un partener deosebit de lucru, cu un foarte mare respect pentru actorie şi interpretare", a adăugat aceasta.
Producţia cinematografică, cel de-al treilea film din franciza "Codul lui Da Vinci", este bazată pe romanul omonim, publicat în mai 2013, de Dan Brown. Cea de-a patra carte din serie îl are ca protagonist pe Robert Langdon, un profesor de la Harvard care dovedeşte mult fler şi curaj în investigaţiile sale istorice. Fanii acestei francize de succes se aşteptau ca Tom Hanks să joace acest rol şi în adaptarea cinematografică a celui de-al treilea roman din serie, "The Lost Symbol", însă, după ce Ron Howard a anunţat că nu doreşte să regizeze acest film, proiectul a fost abandonat.
"Inferno" prezintă încercarea profesorului Langdon de a-şi recupera memoria, după ce se trezeşte într-un spital din Italia şi este diagnosticat cu amnezie. În acelaşi timp, el încearcă să oprească un bărbat care doreşte să elibereze în lume un virus letal a cărui structură este paradoxal asociată cu renumitul poem epic "Divina Comedie" scris în secolul al XIV-lea de Dante Alighieri.
Citeşte şi: Filmul "Serena", cu Ana Ularu, disponibil pe Google Play, iTunes şi Amazon, înainte de lansarea din SUA
Citeşte şi: Ana Ularu - premiul criticii elveţiene pentru interpretare, la Locarno, pentru rolul din "Periferic"
Referitor la data lansării filmului "Inferno", pe care site-ul imdb.com o anunţă ca fiind 14 octombrie 2016, actriţa Ana Ularu a afirmat că nu a primit nicio informaţie oficială. Între timp, aceasta îşi continuă activitatea în teatru, prin spectacolele în care joacă la Teatrul Bulandra - "Omul cel bun din Seciuan" şi musicalul "Carousel", în regia lui Andrei Şerban, la Godot Cafe-Teatru - "În parc", de Radu Iacoban, şi la Teatrul Metroopolis - "Peretele", de Lia Bugnar.
În plus, thrillerul "Camera Trap" (2014), de Alex Verner, din distribuţia căruia face parte, este disponibil pe platforma iTunes, iar un alt film în care Ana Ularu deţine rol principal, urmează să aibă premiera - postproducţia thrilerului "The Man Who Was Thursday" (2015), de Balazs Juszt, fiind încheiată.
Având o lungă carieră în film şi teatru (a debutat la vârsta de 9 ani), Ana Ularu poate fi văzută şi în lungmetrajul "Serena", regizat de cineasta laureată cu Oscar Susanne Bier, cu Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence în rolurile principale.
De-a lungul carierei, actriţa a jucat, printre altele, în peliculele "Italiencele" (2004), de Napoleon Helmis, "Turkey Girl" (2005), de Cristian Mungiu, scurtmetraj parte din filmul colectiv "Obiecte pierdute/ Lost and Found", "Hârtia va fi albastră" (2006), de Radu Muntean, şi "Tinereţe fără tinereţe" (2007), al lui Francis Ford Coppola.
Totodată, în 2011, a primit trofeul Boccalino - premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din "Periferic" (2010), de Bogdan George Apetri, iar în 2012, trofeul Shooting Stars, Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Nu au luat 30.000€! Câți bani au primit Nicolai Tand și Sorin Brotnei, de fapt, pentru că au câștigat Asia Express 2024
CANCAN.RO
Motivul real pentru care Ioana State și Mane Voicu au pierdut finala Asia Express. De ce au fost desemnați câștigători Nicolai Tand și Sorin Brotnei
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe