- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (20.06.2013, 18:53)
- Madalina Cerban
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
CNA vrea să atragă fonduri europene pentru a monitoriza posturile TV şi radio
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) vrea să atragă fonduri europene în valoare de 32,2 milioane de lei pentru "optimizarea activităţilor de monitorizare, control şi licenţiere", la nivel naţional, regional şi local.
Urmărește
216 afișări
CNA vrea să atragă fonduri europene pentru a monitoriza posturile TV şi radio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Astfel, în şedinţa de joi, CNA "a aprobat proiectul cu titlul «Optimizarea şi integrarea activităţilor de monitorizare, de control şi de licenţiere la nivel naţional, regional şi local, pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite cetăţeanului» spre a fi propus pentru finanţare din fonduri nerambursabile în cadrul Axei prioritare 3 - «Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele public şi privat», Domeniul major de investiţie 3.2 «Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice», Operaţiunea 3.2.1 apel 5 «Susţinerea implementării de soluţii de e-guvernare şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar»".
ULTIMELE ȘTIRI
-
Marcel Ciolacu rămâne Premierul României
-
Moşteanu: USR nu va vota guvernul Ciolacu 2
-
Promisiuni: Guvernul Ciolacu 2 vrea să majoreze contribuţia la Pilonul II de pensii private de la 4,75% la 6% în patru ani şi să majoreze suma deductibilă pentru Pilonul III
-
Ciolacu, după ce a fost desemnat premier: Românii au nevoie de stabilitate
Valoarea totală a proiectului este de 32.256.064 lei (cu TVA), conform Hotărârii adoptate de CNA.
Proiectul va fi implementat pe o durată de 18 luni de la data semnării contractului de finanţare.
"Scopul iniţierii acestui proiect este de a asigura creşterea eficienţei serviciilor publice ale CNA, prin optimizarea activităţilor de monitorizare, control şi licenţiere, care să asigure unicei autorităţi de reglementare în domeniul audiovizualului alinierea la standardele europene ale Agendei Digitale", se mai spune în Hotărârea adoptată de Consiliu.
În şedinţa de joi, Laura Georgescu, preşedintele CNA, a spus referindu-se la această hotărâre: "Aceasta este gândirea doamnei Gubernat, iar eu trec prin ceea ce spune legea". Monica Gubernat este membru al CNA.
"Ghidul solicitantului ne spune să luăm o hotărâre. În seara asta cel târziu, noi trebuie să încărcăm cererea de finanţare în sistemul Ministerului Comunicaţiilor şi, printre documentele pe care trebuie să le transmitem, este şi această hotărâre care priveşte suma pe care dorim noi să o solicităm", a spus Monica Gubernat.
"Dacă facem investiţia asta o să reuşim ceva excepţional, o să monitorizăm toate posturile. O să reuşim să vedem, să vizionăm, să ne mişcăm repede pe unitatea de timp", a adăugat Laura Georgescu. Aceasta nu a prezentat alte informaţii legate de acest proiect.
Nouă membri ai CNA (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) au votat "pentru" adoptarea Deciziei CNA de aprobare a Hotărârii, în timp ce Lorand Turos a fost "împotrivă". Lorand Turos nu şi-a motivat în niciun fel votul.
Citește pe alephnews.ro: Ciprian Șerban, de la PSD, este șeful Camerei Deputaților. Ilie Bolojan, de la PNL, a fost votat Președinte al Senatului
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 13:11
-
astăzi, 12:34