Lady Gaga lansează un nou album, dar şi o nouă melodie

  • Lady Gaga a anunţat lansarea albumului „Harlequin”, care va avea loc vineri, alături de un nou single din al şaptelea album de studio al artistei.
  • În perioada următoare, cântăreaţa va mai lansa un album, denumit „LG7”.
Urmărește
72 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga lansează un nou album, dar şi o nouă melodie

Lady Gaga lansează un nou album, dar şi o nouă melodie

Lady Gaga i-a surprins pe fani cu un anunţ important: va lansa două albume în lunile următoare. Cântăreaţa a anunţat că primul single de pe al şaptelea său album de studio va fi lansat luna viitoare.

În plus, Gaga a mai spus că va lansa „Harlequin,” un album cu coloana sonoră pentru filmul „Joker: Folie à Deux”, în care joacă alături de Joaquin Phoenix, scrie Variety.

„Harlequin” va conţine 13 piese şi va fi disponibil începând de vineri.

Înainte de anunţ, Gaga a publicat postări criptice pe Instagram, care sugerau proiectele viitoare. Mesaje precum „Sunt pregătită pentru interviul meu” şi „Nu-mi spune ce să port” au fost însoţite de videoclipuri şi imagini misterioase, printre care un clip în care artista cânta la chitară acustică.

Un element interesant a fost afişarea numărului „6.5” pe panouri publicitare, sugerând că „Harlequin” nu va fi considerat un album complet semnat de Lady Gaga, aşa cum este viitorul său album de studio, denumit provizoriu „LG7”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici