Taylor Swift va încheia etapa europeană a turneului Eras

Taylor Swift va încheia marţi, la Londra, etapa europeană a turneului său record Eras, atrăgând fani de aproape şi de departe pentru ultima ocazie de a vedea spectacolul aclamat de critici în Europa.

Urmărește
1398 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift va încheia etapa europeană a turneului Eras

Taylor Swift va încheia etapa europeană a turneului Eras

Cântăreaţa şi compozitoarea americană a revenit săptămâna trecută pe stadionul Wembley din Londra pentru cinci reprezentaţii, după anularea spectacolelor sale din Viena, când autorităţile au dejucat un atac planificat, potrivit Reuters.

Unii dintre cei 195.000 de fani dezamăgiţi de la Viena s-au grăbit să cumpere bilete pentru concertele de la Londra de pe site-uri de revânzare, unde acestea au fost vândute la preţuri de până la 10 ori mai mari decât valoarea nominală.

Eras, primul turneu care a depăşit 1 miliard de dolari în venituri, prezintă toate cele 11 albume de studio ale lui Swift în secţiuni dedicate. Prestaţia lui Swift şi punerea în scenă a spectacolului au fost lăudate de critici.

Fanii care au ajuns pe Wembley, îmbrăcaţi în paiete, pălării de cowboy şi cu antebraţele acoperite cu brăţări ale prieteniei, gata să facă schimb cu alte Swifties, s-au confruntat cu controale de securitate stricte.

Deşi poliţia britanică a declarat că nimic nu indică faptul că evenimentele de la Viena ar putea avea un impact asupra vreunuia dintre spectacolele de pe Wembley, securitatea era foarte vizibilă pe stadion.

Tay-gating, practica de a se aduna în faţa unui spectacol Swift fără bilet, aşa cum au făcut mii de persoane la Munchen luna trecută, a fost interzisă, în timp ce autorităţile încearcă să reducă riscurile mai greu de controlat în afara sălii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici