A fost lansat lozul „Team România”. Cel mai mare câştig e de 100.000 lei

Loteria Română a lansat lozul „Team România” în vederea susţinerii Echipei Olimpice „Team România” care participă la Jocurile Olimpice Paris 2024, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

242 afișări
Imaginea articolului A fost lansat lozul „Team România”. Cel mai mare câştig e de 100.000 lei

A fost lansat lozul „Team România”. Cel mai mare câştig e de 100.000 lei

Designul lozului randalinat respectă conceptul ales de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Lozul se va comercializa până la finalul Jocurilor Olimpice Paris 2024 dând posibilitatea suporterilor să participe la susţinerea echipei olimpice a României.

Cele 332.527 de câştiguri în valoare totală de 3.000.000 de lei puse în joc de Loteria Română îi aşteaptă pe cei care vor să-şi încerce şansa, cu numai 5 lei, în toate agenţiile loto, pentru a se alătură celor care îi sprijină pe sportivii care reprezintă România la cea mai importantă competiţie a Planetei., precizează COSR într-un comunicat.

Premiul cap de afiş este în valoare de 100.000 de lei, iar celelalte câştiguri sunt în valoare de 5 lei, 10 lei, 20 de lei, 50 lde ei, 500 de lei şi 5.000 de lei.

Seria are 1.000.000 de lozuri, iar 30% din valoarea lozurilor vândute se va aloca Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru susţinerea Echipei Olimpice. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a ales să pună la dispoziţie pentru crearea designului lozului unul dintre elementele de proprietate intelectuală asupra căruia deţine drepturi exclusive, emblema Team Romania.

Delegaţia României pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 cuprinde la acest moment un total de 85 de sportivi calificaţi la următoarele discipline: atletism, box, canotaj, canoe, înot, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, tenis de masă, polo, lupte, scrimă, yachting.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici