Acţiunile Tesla scad cu peste 10%

Acţiunile producătorului de maşini electrice Tesla au scăzut miercuri cu peste 10% după ce compania a anunţat rezultate financiare mai slabe decât prognozau analiştii, scrie Ziarul Financiar, care citează CNBC.

Urmărește
394 afișări
Imaginea articolului Acţiunile Tesla scad cu peste 10%

Acţiunile Tesla scad cu peste 10%

Venitul Tesla s-a redus cu 7% în al doilea trimestru al acestui an, faţă de perioada similară a anului trecut, ajungând la 19,9 miliarde de dolari.

Compania a fost forţată să reducă preţurile maşinilor sale la nivel global după ce s-a confruntat cu scăderea cererii şi înteţirea competiţiei, în special în China, o piaţă cheie pentru producătorii de EV-uri.

Cu toate acestea, Tesla rămâne cel mai important producător de vehicule electrice în SUA, începând totuşi să piardă cotă de piaţă în din cauza modelelor neactualizate, dar şi a comentariilor cu o puternică încărcătură politică făcute de Elon Musk.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici