Angel Tîlvăr: Armata va continua să achiziţioneze echipamente şi tehnică militară performante

În mediul de securitate complex de astăzi, în care eforturile strategice ale României se concentrează pe creşterea capacităţii de apărare la nivel naţional şi în cadru aliat, Armata va continua să achiziţioneze echipamente şi tehnică militară performante, spune ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

917 afișări
Imaginea articolului Angel Tîlvăr: Armata va continua să achiziţioneze echipamente şi tehnică militară performante

Angel Tîlvăr: Armata va continua să achiziţioneze echipamente şi tehnică militară performante

„Cooperarea foarte bună între MApN şi Ministerul Economiei este şi în beneficiul firmelor de profil româneşti. Acest lucru se vede foarte bine la expoziţiile de profil, cum este şi ILA 2024, de la Berlin, unde mă aflu în aceste zile. Am avut ocazia să stau de vorbă cu reprezentanţii companiilor româneşti din domeniul aeronautic care sunt prezente la ILA despre soluţiile de cooperare în domeniul producţiei şi afacerilor cu celelalte firme participante, precum şi despre promovarea propriilor produse pe plan internaţional”, scrie pe Facebook Angel Tîlvăr.

El reiterează faptul că industria de apărare este deosebit de importantă pentru Ministerul Apărării Naţionale.

„Avem o cooperare foarte bună cu Ministerul Economiei şi căutăm împreună cele mai bune soluţii pentru fructificarea oportunităţilor oferite firmelor de profil din România de programele de înzestrare ale armatei. În mediul de securitate complex de astăzi, în care eforturile strategice ale României se concentrează pe creşterea capacităţii de apărare la nivel naţional şi în cadru aliat, Armata va continua să achiziţioneze echipamente şi tehnică militară performante, care să asigure capabilităţile necesare îndeplinirii misiunilor şi angajamentelor asumate faţă de NATO si faţă de cetăţenii români”, încheie ministrul Apărării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici