Angel Tîlvăr: Suntem determinaţi să contribuim la iniţiativele de asistenţă şi reconstrucţie a Ucrainei

  • „Suntem determinaţi să contribuim activ la iniţiativele internaţionale de asistenţă şi reconstrucţie a Ucrainei”, spune ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.
  • El a participat, luni, prin videoconferinţă, la cea de-a cincea reuniune din acest an a Grupului de Contact pentru Ucraina.
126 afișări
Imaginea articolului Angel Tîlvăr: Suntem determinaţi să contribuim la iniţiativele de asistenţă şi reconstrucţie a Ucrainei

Angel Tîlvăr: Suntem determinaţi să contribuim la iniţiativele de asistenţă şi reconstrucţie a Ucrainei

„Am participat astăzi (luni - n.r.), prin videoconferinţă, la cea de-a cincea reuniune din acest an a Grupului de Contact pentru Ucraina. Scopul acesteia a fost de a analiza, coordona şi intensifica eforturile de sprijinire a Ucrainei în contextul ultimelor evoluţii ale războiului de agresiune al Federaţiei Ruse”, anunţă Angel Tîlvăr.

Ministrul Apărării transmite că România a reafirmat angajamentul ferm de a susţine suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei, precum şi eforturile de susţinere prin participarea la diferite misiuni de instruire.

„Romania are o colaborare foarte bună cu SUA şi Ţările de Jos pentru funcţionarea Centrului de Instruire F-16 de la Feteşti şi suntem determinaţi să contribuim activ la iniţiativele internaţionale de asistenţă şi reconstrucţie a Ucrainei”, încheie Tîlvăr.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici