Primul model electric al companiei Ferrari va costa peste 500.000 de euro

  • Prima maşină electrică a Ferrari va costa cel puţin 500.000 de euro, a declarat o sursă pentru agenţia Reuters.
  • Producătorul auto de lux se pregăteşte să deschidă o fabrică care va produce acest model şi ar putea creşte producţia grupului cu până la o treime.
665 afișări
Imaginea articolului Primul model electric al companiei Ferrari va costa peste 500.000 de euro

Primul model electric al companiei Ferrari va costa peste 500.000 de euro

Marca italiană a declarat că va lansa un model electric la sfârşitul anului viitor, iar preţul planificat arată încrederea în faptul că şoferii ultra-bogaţi sunt pregătiţi pentru această maşină, chiar dacă rivalii de pe piaţa de masă reduc drastic preţurile vehiculelor electrice pe fondul unei cereri reduse.

Preţul standard, fără configurări care, de obicei, adaugă 15-20%, este cu mult peste preţul mediu de vânzare de aproximativ 350.000 de euro, inclusiv extraopţiunile, pentru un Ferrari în primul trimestru al acestui an, şi multe maşini electrice de lux rivale.

Într-un segment mai puţin exclusivist, Porsche Taycan începe de la aproximativ 100.000 de euro.

Noua uzină a Ferrari urmează să fie inaugurată vineri în oraşul Maranello, în nordul Italiei, unde compania are sediul.

Noua fabrică este o mişcare îndrăzneaţă pentru companie, care a livrat aproape 14.000 de maşini anul trecut, deoarece va permite în cele din urmă creşterea capacităţii de producţie la aproximativ 20.000 de maşini, a declarat sursa pentru Reuters.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici