Armele continuă să facă victime în SUA. Incident pe o autostradă din Kentucky

Poliţia caută un suspect care ar fi tras cu arma spre şoferii care circulau pe o autostradă din Kentucky, incident în urma căruia cel puţin şapte persoane au fost rănite, scrie Reuters.

Urmărește
652 afișări
Imaginea articolului Armele continuă să facă victime în SUA. Incident pe o autostradă din Kentucky

Incident armat pe o autostradă din SUA. Suspectul este în libertate

Incidentul a avut loc în apropierea oraşului London. Poliţiştii au intervenit după ce au fost rapoartate focuri de armă îndreptate spre vehiculele care circulau pe autostradă. Focurile de armă proveneau dintr-o zonă împădurită sau dintr-un pasaj, potrivit presi locale.

Primarul Randall Weddle din London a transmis într-o postare pe Facebook că şapte persoane au fost rănite, inclusiv unele care au fost împuşcate. El a spus că nu există decese.

Weddle a cerut tuturor celor din zonă să ţină „uşile încuiate cât timp acest tip este în libertate”.

Biroul şerifului din comitatul Laurel a anunţat că suspectul, un bărbat de 32 de ani, este „înarmat şi periculoas”.

„Suspectul nu a fost prins în acest moment şi îi îndemnăm pe oameni să rămână în casă”, a scris pe Facebook un agent de la Poliţia de Stat din Kentucky.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
armat,
autostradă,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici