Atacul cu rachete al Rusiei asupra regiunii Kiev a rănit două persoane şi a avariat case

Două persoane au fost rănite şi zeci de clădiri rezidenţiale şi de altă natură au fost avariate în urma unui atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Kiev în cursul nopţii, a declarat duminică şeful administraţiei de stat din regiune, citat de Reuters.

404 afișări
Imaginea articolului Atacul cu rachete al Rusiei asupra regiunii Kiev a rănit două persoane şi a avariat case

Atacul cu rachete al Rusiei asupra regiunii Kiev a rănit două persoane şi a avariat case

Dintre cele trei rachete lansate de Rusia, sistemele de apărare aeriană ale Ucrainei au distrus două deasupra regiunii Kiev, a declarat duminică comandantul Forţelor Aeriene ale Ucrainei, Mykola Oleshchuk.

În declaraţia sa pe aplicaţia de mesagerie Telegram, Oleshchuk nu a spus ce s-a întâmplat cu a treia rachetă.

Resturile căzute au rănit două persoane care nu au necesitat spitalizare, a declarat Ruslan Kravchenko, şeful administraţiei regiunii Kiev, pe Telegram.

De asemenea, resturile au avariat şase clădiri rezidenţiale cu mai multe etaje şi peste 20 de case particulare, a adăugat Kravchenko. În plus, o benzinărie, o farmacie, o clădire administrativă şi trei maşini din regiune au fost, de asemenea, avariate.

Kievul, regiunea înconjurătoare şi alte câteva din Ucraina au fost sub alertă de raid aerian timp de aproximativ o oră duminică dimineaţa, începând cu ora locală 4:50 (01:50 GMT).

Martorii Reuters au declarat că au auzit mai multe explozii în Kiev şi în împrejurimi în acel moment, care păreau a fi sisteme de apărare antiaeriană care loveau arme aeriene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici