Biden: Candidez şi voi câştiga. Nu plec nicăieri

În încercarea de a-şi revigora campania, preşedintele Joe Biden a participat vineri un miting în Detroit, spunând mulţimii că nu va părăsi cursa şi avertizând că republicanul Donald Trump reprezintă o ameninţare serioasă, scrie Reuters.

Urmărește
549 afișări
Imaginea articolului Biden: Candidez şi voi câştiga. Nu plec nicăieri

Biden: Candidez şi voi câştiga. Nu plec nicăieri

Biden, în vârstă de 81 de ani, încearcă să-şi relanseze campania după prestaţia slabă la dezbaterea din 27 iunie.

„Candidez şi vom câştiga”, a spus el în faţa unei mulţimi care scanda: „Nu renunţa”.

„Nu plec nicăieri”, spus el.

„Să sperăm că odată cu vârsta vine şi puţină înţelepciune”, a adăugat Biden. „Iată ce ştiu - ştiu să spun adevărul, ştiu să deosebesc binele de rău... şi ştiu că americanii vor un preşedinte, nu un dictator”.

Biden a primit un impuls vineri, când doi democraţi proeminenţi - James Clyburn şi guvernatorul Californiei, Gavin Newsom - au declarat că ar trebui să rămână în cursă.

Dar au existat semne că sprijinul său slăbeşte în alte părţi.

Democraţii sunt îngrijoraţi de faptul că îngrijorările crescânde că este prea bătrân pentru această funcţie i-ar putea face să piardă locuri în Camera Reprezentanţilor şi în Senat, lăsându-i fără putere la Washington în cazul în care Trump ar câştiga Casa Albă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici