Căutările aeriene ale preşedintelui Iranului au fost întrerupte din cauza vremii

Căutările aeriene ale preşedintelui iranian Ebrahim Raisi au fost întrerupte pe fondul deteriorării vremii şi lăsării întunericului. În tot acest timp, forţele de securitate au fost desfăşurate în întreaga capitală Teheran de teama demonstraţiilor.

1574 afișări
Imaginea articolului Căutările aeriene ale preşedintelui Iranului au fost întrerupte din cauza vremii

Căutările aeriene ale preşedintelui Iranului au fost întrerupte din cauza vremii

Babak Yektaparast, purtătorul de cuvânt al organizaţiei serviciilor de urgenţă, spune că la scurt timp după lăsarea întunericului căutările aeriene au devenit imposibile, potrivit Al Jazeera.

„Din păcate, continuarea operaţiunilor aeriene nu a mai fost posibilă din cauza ceţii intense din întreaga regiune”, a declarat el, adăugând că au fost trimise mai multe ambulanţe.

Dar oficialul a subliniat că ambulanţele aeriene sunt pregătite în Tabriz şi Teheran.

În tot acest timp, forţele de securitate au fost desfăşurate în întreaga capitală Teheran de teama demonstraţiilor.

Arabia Saudită, Irak, Turcia şi Azerbaidjan şi-au exprimat sprijinul şi şi-au oferit serviciile pentru a ajuta Iranul.

Echipe militare de investigaţii au fost trimise la locul prăbuşirii elicopterului preşedintelui iranian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici