Cel puţin cinci morţi după o explozie la o fabrică de tequila din Mexic

  • O explozie la o fabrică de tequila Jose Cuervo din centrul Mexicului a ucis cel puţin cinci angajaţi ai companiei.
  • De asemenea, mai mulţi turişti au fost evacuaţi din zona oraşului Tequila, a declarat marţi şeful serviciilor de urgenţă ale statului, citat de Reuters.
Urmărește
104 afișări
Imaginea articolului Cel puţin cinci morţi după o explozie la o fabrică de tequila din Mexic

Cel puţin cinci morţi după o explozie la o fabrică de tequila din Mexic

Victor Hugo Roldan, şeful serviciilor de urgenţă şi al pompierilor din statul Jalisco, a declarat pentru Reuters că explozia a avut loc într-un rezervor de 500 000 de litri al fabricii, iar incendiul rezultat a fost stins de personalul companiei.

Cel puţin alte două rezervoare de la instalaţia operată de cel mai mare producător de tequila din lume, Becle, s-au prăbuşit, de asemenea, a spus el.

Într-o declaraţie, compania a confirmat bilanţul victimelor accidentului de la fabrica sa din Rojeña, adăugând că alţi câţiva lucrători au fost răniţi.

Explozia dintr-un rezervor a declanşat un incendiu în alte trei rezervoare, potrivit unei declaraţii a serviciilor de urgenţă publicată ulterior marţi. Cauza exploziei rămâne necunoscută.

O fotografie de după explozie, publicată de serviciile de urgenţă, arată un rezervor metalic de mari dimensiuni, inscripţionat cu sigla Cuervo, prăbuşit pe o parte.

Oraşul Tequila, care găzduieşte mai multe distilerii de agave, este o destinaţie turistică populară, aflată la aproximativ o oră de mers cu maşina la nord-vest de Guadalajara, al doilea oraş ca mărime din Mexic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mort,
tequila,
explozie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici