Deputat ucrainean: ofensiva din Kursk reprezintă un mesaj „foarte clar” pentru NATO

  • Un deputat ucrianean susţine că ofensiva din Kursk reprezintă un mesaj „foarte clar” pentru NATO.
  • Potrivit parlamentarului, Ucraina a realizat o zonă tampon pentru a preîntâmpina atacurile ruşilor.
  • În schimb, ucrainenii ar vrea să obţină acordul NATO de a folosi armele donate petru a-i ataca pe ruşi.
Urmărește
1754 afișări
Imaginea articolului Deputat ucrainean: ofensiva din Kursk reprezintă un mesaj „foarte clar” pentru NATO

Deputat ucrainean: ofensiva din Kursk reprezintă un mesaj „foarte clar” pentru NATO

Deputatul Maria Mezentseva a declarat pentru Sky News că ofensiva ucraineană din regiunea Kursk a Rusiei ar trebui să transmită membrilor NATO „mesajul foarte clar” că Ucraina are nevoie de arme cu rază lungă.

Mezentseva spune că Ucraina doreşte să folosească astfel de arme pentru a lovi bazele aeriene şi locurile de lansare de rachete în adâncul teritoriului rus, potrivit Sky News.

Dacă ar fi avut acest lucru, spune doamna Mezentseva, Ucraina nu ar fi fost „forţată” să creeze o „zonă tampon” în interiorul Rusiei. În plus, ofensiva surprinzătoare a liniştit lucrurile în alte zone ale frontului şi a crescut moralul ucrainenilor, a precizat Mezentseva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici