Donald Trump, deranjat că rivala Kamala Harris îi copiază ideea privind taxa pe bacşiş: „O vrea doar în scopuri politice”

  • Vicepreşedinta Kamala Harris le-a spus sâmbătă susţinătorilor din Nevada că susţine eliminarea impozitelor pe bacşişuri.
  • Republicanul Donald Trump susţine că Harris i-a copiat propunerea politică şi că afirmă această mişcare reprezintă doar o promisiune electorală.
Urmărește
506 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, deranjat că rivala Kamala Harris îi copiază ideea privind taxa pe bacşiş: „O vrea doar în scopuri politice”

Donald Trump, deranjat că rivala Kamala Harris îi copiază ideea privind taxa pe bacşiş: „O vrea doar în scopuri politice”

Kamala Harris şi partenerul său de campanie în cursa pentru Casa Albă, Tim Walz, au încheiat sâmbătă un turneu de mai multe zile în statele în curs de luptă, cu o oprire în Nevada, un stat cu un potenţial rol esenţial în alegerile prezidenţiale din toamnă.

În timpul discursului său, Kamala Harris le-a promis oamenilor prezenţi în Nevada că una dintre măsurile pentru care va lupta este cea a eliminării impozitelor pe bacşiş pentru pentru lucrătorii din servicii şi ospitalitate, scrie agenţia Reuters.

Poziţia candidatei democrate la prezidenţialele din SUA este una similară cu cea a rivalului ei, Donald Trump, într-un efort de a câştiga încrederea lucrătorilor din sectorul serviciilor, un electorat important în acest stat.

Reacţia lui Donald Trump

Trump, care a declarat la un miting în Las Vegas în iunie că va încerca să pună capăt impozitării veniturilor din bacşişuri, a acuzat-o pe Kamala Harris că i-a furat propunerea politică prin intermediul unei postări pe platforma sa, Truth Social.

„Kamala Harris, a cărei perioadă de «Lună de miere» se ÎNCHEIE... tocmai mi-a copiat politica de a NU IMPUNE bacşişurile", a declarat Trump în psostare.

„Diferenţa este că ea nu o va face, o vrea doar în scopuri politice!", completează acesta.

Kamala Harris câştigă teren în faţa lui Trump în trei state-cheie

Un sondaj recent, realizat de publicaţia New York Times în colaborare cu Siena College, arată că Harris conduce în opţiunile alegătorilor din statele Michigan, Wisconsin şi Pennsylvania cu câtre 50% din voturi, faţă de 46% în intenţiile de vot pentru Donald Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici