Explozii puternice la Beirut şi incendii în nordul Israelului pe timpul nopţii

Câteva explozii puternice s-au produs în noaptea de miercuri spre joi la Beirut. În paralel, în nordul Israelului au izbucnit mai multe incendii, provocate de resturile rachetelor lansate din Liban.

Urmărește
191 afișări
Imaginea articolului Explozii puternice la Beirut şi incendii în nordul Israelului pe timpul nopţii

Explozii puternice la Beirut şi incendii în nordul Israelului pe timpul nopţii

Câteva explozii puternice s-au produs în noaptea de miercuri spre joi la Beirut. În paralel în nordul Israelului au izbucnit mai multe incendii, provocate de resturile rachetelor lansate din Liban.

Cel puţin trei explozii mari s-au produs la Beirut, potrivit Sky News.

Armata israeliană IDF a confirmat că a efectuat „o lovitură precisă în Beirut”. Anunţul a fost făcut pe parcursul nopţii prin intermediul unui comunicat de presă.

Surse locale susţin că Israelul loveşte fortăreaţa Hezbollah din Dahieh, o suburbie din sudul Beirutului.

În paralel, mai multe incendii au izbucnit în nordul Israelului. Acestea au fost provocate de un atac cu rachete din Liban, potrivit Al Jazeera. Anterior, armata a anunţat că peste 240 de rachete au fost lansate miercuri din Liban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici