Hezbollah confirmă moartea lui liderului grupării, Hassan Nasrallah, şi promite continuarea luptei împotriva „inamicului”

Hezbollah a confirmat moartea liderului suprem al grupării, Hassan Nasrallah.

Urmărește
335 afișări
Imaginea articolului Hezbollah confirmă moartea lui liderului grupării, Hassan Nasrallah, şi promite continuarea luptei împotriva „inamicului”

Hezbollah confirmă moartea lui liderului grupării, Hassan Nasrallah, şi promite continuarea luptei împotriva „inamicului”

Gruparea libaneză a anunţat, prin intermediul unei declaraţii, că Hassan Nasrallah, liderul suprem, a fost ucis în cursul zilei de vineri, scrie Al Jazeera.

Confirmarea oficială a uciderii lui Nasrallah vine după ce IDF a anunţat sâmbătă că acesta a fost eliminat în urma unui atac israelian un atac masiv asupra Beirutului vineri seara.

Potrivit CNN, grupul a declarat că Nasrallah a fost ucis după un „atac aerian sionist perfid asupra suburbiilor din sud”.

După confirmarea morţii lui Nasrallah, gruparea Hezbollah promite să continue lupta împotriva „inamicului”.

„Conducerea Hezbollah promite celui mai suprem, sacru şi drag martir din călătoria noastră, plină de sacrificii şi martiri, că îşi va continua lupta pentru a înfrunta inamicul, în sprijinul Gaza şi al Palestinei şi în apărarea Libanului şi a poporului său ferm şi onorabil”, se arată în declaraţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici