Incendiu puternic într-o clădire din Manila. Cel puţin 11 morţi

Cel puţin 11 persoane au murit vineri într-un incendiu izbucnit într-o clădire rezidenţială şi comercială cu cinci etaje din cartierul Chinatown al capitalei filipineze, scrie Reuters.

Urmărește
126 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-o clădire din Manila. Cel puţin 11 morţi

Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa: Pexels

Incendiul a fost stins la aproximativ trei ore după ce pompierii au fost alertaţi, au declarat reprezentanţii pompierilor, care nu au dat încă informaţii cu privire la cauza incendiului.

„Soţia proprietarului clădirii a fost printre cei care au murit", a declarat Nelson Ty, un membru al comunităţii în care a izbucnit incendiul, pentru postul de radio DZRH.

În Filipine incendiile produse în clădiri sunt frecvente.

Şaisprezece persoane au murit într-un incendiu la o clădire rezidenţială şi de depozitare în luna august a anului trecut, în timp ce un incendiu masiv a cuprins clădirea istorică a Poştei Centrale din capitală în mai 2023.

În 2017, un incendiu la un centru comercial din sudul oraşului Davao a ucis 37 de agenţi de call center şi un agent de securitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici