Incendiul de la artificiile de pe iaht. Grecii i-au pus sub acuzare pe cei responsabili pentru incediul de pe insula Hydra

Un procuror grec a acuzat 13 membri ai echipajului unui iaht de incendiere, după ce artificii lansate de pe navă ar fi provocat un incendiu de pădure pe insula Hydra, a anunţat agenţia Athens News Agency (ANA).

446 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la artificiile de pe iaht. Grecii i-au pus sub acuzare pe cei responsabili pentru incediul de pe insula Hydra

Incendiul de la artificiile de pe iaht. Grecii i-au pus sub acuzare pe cei responsabili pentru incediul de pe insula Hydra

Membrii echipajului, toţi greci, au fost arestaţi sâmbătă într-un port de agrement din zona Atenei, în urma acuzaţiilor că au provocat incendiul de pădure vineri târziu.
 
"Echipajul şi căpitanul vor răspunde acuzaţiilor în faţa unui anchetator miercuri", a declarat agenţia de presă ANA.
 
Toţi membrii echipajului au negat acuzaţiile, a relatat duminică presa elenă. Iahtul, care a fost închiriat de turişti străini, a fost confiscat de autorităţile elene.
 
Hydra, situată la sud-vest de Atena, în Golful Saronic, este populară printre vizitatorii străini şi persoanele care călătoresc pe iahturi.
 
Pompierii au adus incendiul, care a ars o parte din singura pădure de pini a insulei, sub control sâmbătă dimineaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grecia,
insula,
iaht

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici